Neler Yeni

HP Victus laptop aşırı ısınıyor

efe28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Efe
Laptopumu alalı 13-14 ay oldu zaten masaüstü pc olduğu için bir yerlere uzun süreli gideceksem kullanıyordum, bir sorun yoktu ama sıcaklık değerleri bir anda böyle yükselmeye başladı sebebi ne olabilir

örneğin sayılar misal, bu sorunu yaşamaya başlamadan önceki gün 70-75 derecelerdeyse artık böyle 95+ olmaya başladı gpu da cpu da bir anda yükselti

Ekler

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    2.2 MB · Hit: 31

Vapelord

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Yağız DERELİ
1 yıl, herhangi bir cihaza bakım yapılması için yeterli bir süreç. Servis ile görüşüp temizlik/bakım talep edin.

NOT: Aklınızda bulunması adına yazıyorum. Pump-out olan bir macun kullanma ihtimalleri var. Bunu test etmek adına bakımdan sonra sıcaklıkları belirlediğiniz bir senaryo için kontrol edin ve not edin. 2-4 hafta sonra aynı senaryoda sıcaklıkları tekrar kontrol edin. Artış yoksa güle güle kullanın ama ciddi bir artış gözlemlerseniz honeywell ptm7950 satın alıp macun değişimi yaparak muhtemel sorununuzu çözebilirsiniz.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
13 14 ay olduysa bakım zamanı gelmiştir servise gönder veya kendin temizle ben servis tavsiye ederim. Ayrıca laptobun altına alüminyum soğutucu tavsiye ederim.

Makca42

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Mehmet Akca
8 aydır geming laptobuma bakım yapmamıştım. Geçen gün until dawn oynarken bi bakayım dedim sıcaklıklar ne civarda diye 90 92 dereceleri görüyordu. Hemen söküp termal macununu değiştirdim fanları temizledim. Sonra yine test ettim 80 dereceleri geçmiyor artık. Thermal grizzly kryonaut 12.5 w kullanıyorum bu arada. Gaming laptoplara 6 ayda bir temizlik ve termal macun değişimi şart

efe28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
biraz geç dönüş yapabildim kusura bakma, laptoplarda da ekran kartı gibi mm dikkat edilmesi gerekiyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

8 aydır geming laptobuma bakım yapmamıştım. Geçen gün until dawn oynarken bi bakayım dedim sıcaklıklar ne civarda diye 90 92 dereceleri görüyordu. Hemen söküp termal macununu değiştirdim fanları temizledim. Sonra yine test ettim 80 dereceleri geçmiyor artık. Thermal grizzly kryonaut 12.5 w kullanıyorum bu arada. Gaming laptoplara 6 ayda bir temizlik ve termal macun değişimi şart
katılıyorum 6-7 ay gibi vakit geçtiğinde bakım gerekiyor ama son kullandığımda oyunda 70-80 lerde takılan değerler vardı bir sonraki açıp kullanışımda 95 den aşağı görmedim garipsedim o yüzden

Top Bottom