HP VİCTUS S0023NT kullanan var mı ?

yekeskin

80+
Reaksiyon skoru
16
Merhaba,
Aranızda S0023NT bu modelde hall sensör sorunu yaşayan var mıdır ?
Bu bilgisayarı almaya niyetlendim sebebi ise
1- Ekran 16 inç
2-4060 ekran kartı mevcut.

Eğer sorun yaşayan varsa mecbur aşağıdaki 4050 ye yöneleceğim.

Not: Asus ve Loq 15 inç olduğundan dolayı düşünmüyorum.
Teşekkürler.

Kardeşim HP almanı önermem ne 4060 ne 4050 tek sorun Hall sensör olsa iyi iki kere HP laptop değiştim biri 4060 i7 14700hx
Diğeri omen 4070 r7 7840hs gerçekten güzel ve şık laptoplar ama sorunları nedeniyle sana al diye önermem erazer veya gamegaraj markasına bakabilirsin f/p laptoplari var

Kardeşim HP almanı önermem ne 4060 ne 4050 tek sorun Hall sensör olsa iyi iki kere HP laptop değiştim biri 4060 i7 14700hx
Diğeri omen 4070 r7 7840hs gerçekten güzel ve şık laptoplar ama sorunları nedeniyle sana al diye önermem erazer veya gamegaraj markasına bakabilirsin f/p laptoplari var
Sorunlar dediğiniz nedir?

2 Yıla yakın süredir S0023NT Kullanıyorum, en ufak bir sorun yaşamadım.

Merhaba,
Aranızda S0023NT bu modelde hall sensör sorunu yaşayan var mıdır ?
Bu bilgisayarı almaya niyetlendim sebebi ise
1- Ekran 16 inç
2-4060 ekran kartı mevcut.

Eğer sorun yaşayan varsa mecbur aşağıdaki 4050 ye yöneleceğim.

Not: Asus ve Loq 15 inç olduğundan dolayı düşünmüyorum.
Teşekkürler.
s0 ve r0 modellerinde var, ancak attığın cihazlar zaten kötü. Bütçen nedir?

Sorunlar dediğiniz nedir?
Victusda hoparlör kısmı şişmişti ya bataryadan oldu yada vidaları fazla sıkılmış gerginlik yapıp şişti omende ise fanlar 6000 RPM geldiğinde bilgisayar titremeye başlıyordu zaten bunlar olmasa bile bir süre sonra Hall sensörde çıkardı yüksek ihtimal

Victusda hoparlör kısmı şişmişti ya bataryadan oldu yada vidaları fazla sıkılmış gerginlik yapıp şişti omende ise fanlar 6000 RPM geldiğinde bilgisayar titremeye başlıyordu zaten bunlar olmasa bile bir süre sonra Hall sensörde çıkardı yüksek ihtimal
Bende var 1 kere mavi ekran yedim o da Windows güncellemesi geldi yaptın sorun çıkmadı bir daha. 1 seneyi aştı. Başka sorun yaşamadım. Oyunlarda da sorun yaşamadım hiç. Sadece tlou da fps drop yedim o da galiba oyun optimizasyonu kötü dediler. Ama çok olmadı drop.

Gamegaraj ve Erazer'ı değerlendireceğim biraz araştırayım.

2 Yıla yakın süredir S0023NT Kullanıyorum, en ufak bir sorun yaşamadım.
Çok sağolun. Ekranın 250 nit olması sizi etkiliyor mu ? Şikayetvardan inceledim batarya ve anakart sorunu var diye şikayet açılmış.

s0 ve r0 modellerinde var, ancak attığın cihazlar zaten kötü. Bütçen nedir?
Bütçe aslında max 35 ama ben victuslar 16 inç +4060 ve görüntüsü güzel olduğu için tercih etmek istiyordum. 250 nit ekran varmış o da biraz düşündürdü ardından.
Asus tuflara yönelmeyi düşünüyordum son olarak onlarda da bu bütçelerde 4050 var.
Loq'ta ise videodaki kenarların yırtılması canımı sıktı.
Lenovo 4050 link 32500 TL'ye geliyor
Video:
ETS 2 videosu

Son düzenleme:
Gamegaraj ve Erazer'ı değerlendireceğim biraz araştırayım.

Çok sağolun. Ekranın 250 nit olması sizi etkiliyor mu ? Şikayetvardan inceledim batarya ve anakart sorunu var diye şikayet açılmış.

Bütçe aslında max 35 ama ben victuslar 16 inç +4060 ve görüntüsü güzel olduğu için tercih etmek istiyordum. 250 nit ekran varmış o da biraz düşündürdü ardından.
Asus tuflara yönelmeyi düşünüyordum son olarak onlarda da bu bütçelerde 4050 var.
Loq'ta ise videodaki kenarların yırtılması canımı sıktı.
Lenovo 4050 link 32500 TL'ye geliyor
Video:
ETS 2 videosu
Lenovo loq cihaz güzel, bütçe çıkarsa şu laptopu öneririm.

Ekran beni çok etkilemedi, nvidia renk ayarıyla kullanıyorum ve çok dert değil.

Ayrıca dediğim gibi, hiçbir sorun yaşamadım. Gerek batarya gerek anakart gerekse hall sensörü.

Lenovo loq cihaz güzel, bütçe çıkarsa şu laptopu öneririm.

Bu kadar yukarılara çıkma şansım inan yok inan

Ekran beni çok etkilemedi, nvidia renk ayarıyla kullanıyorum ve çok dert değil.

Ayrıca dediğim gibi, hiçbir sorun yaşamadım. Gerek batarya gerek anakart gerekse hall sensörü.
Anlıyorum teşekkürler , bakalım en son ne alıcaz :)

Bu kadar yukarılara çıkma şansım inan yok inan

Anlıyorum teşekkürler , bakalım en son ne alıcaz :)
Şöyle al ram takarsın, olmadı ekran kartını düşürmemiz gerek.

Şöyle al ram takarsın, olmadı ekran kartını düşürmemiz gerek.

sende 32500 e 4050 mi yoksa 38500 e 4060 mı peki

Geri