Neler Yeni

Yardım HS50 pro'ya ses kartı almalı mıyım ?

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
Merhaba arkadaşlar.Corsair HS50 pro kullanıyorum.Yakın zamanda makul bir fiyata 2.el HS60'ın ses kartını buldum,açıkcası ses kartını alırsam bana daha iyi bir ses kalitesi-ses seviyesi verir mi ? Ne gibi artıları olur? Anakartım B450M S2H.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Ali Pınar
O ses kartı o kulaklık için tasarlanmış, alınmaması taraftarıyım.

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Merhaba arkadaşlar.Corsair HS50 pro kullanıyorum.Yakın zamanda makul bir fiyata 2.el HS60'ın ses kartını buldum,açıkcası ses kartını alırsam bana daha iyi bir ses kalitesi-ses seviyesi verir mi ? Ne gibi artıları olur? Anakartım B450M S2H.
Bütçen nedir?
O kulaklık için tasarlanmış o pek tavsiye etmem ne kadar aralarında pek fark olmasada.

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçen nedir?
O kulaklık için tasarlanmış o pek tavsiye etmem ne kadar aralarında pek fark olmasada.
Aralarında hiç fark yok,siz bana ses kartının sağladığı faydayı söyliyebilirseniz ona göre hareket edeceğim,o kulaklığa uyan buna da uyacaktır bire bir aynılar o kulaklık ile beraber satılması benimkiyle olmayacağı anlamına gelmiyor..Teknik detaylarına bakarsanız kopyala yapıştırlar :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Deneyin o zaman :)
Teşekkürler ama belirttiğim gibi ses kartı daha iyi bir kalite,daha yüksek bir ses seviyesi sağlar mı bunu öğrenmek istiyordum..

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Aralarında hiç fark yok,siz bana ses kartının sağladığı faydayı söyliyebilirseniz ona göre hareket edeceğim,o kulaklığa uyan buna da uyacaktır bire bir aynılar o kulaklık ile beraber satılması benimkiyle olmayacağı anlamına gelmiyor..Teknik detaylarına bakarsanız kopyala yapıştırlar :)

Teşekkürler ama belirttiğim gibi ses kartı daha iyi bir kalite,daha yüksek bir ses seviyesi sağlar mı bunu öğrenmek istiyordum..
Ben de merak ediyorum
Arctis 3 kulaklığım var telefonda ses daha iyi geliyor pcye göre.
Ses kartı alsam ne değişir acaba?
Takipteyim

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Öyle olduğunu biliyorum sadece daha iyi bir şey de alınabilir.
Ben de merak ediyorum
Arctis 3 kulaklığım var telefonda ses daha iyi geliyor pcye göre.
Ses kartı alsam ne değişir acaba?
Takipteyim
Çok şey hocam bütçe nedir?

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Açıkçası bir bütçe belirlemedim mesela ne kadarlık bir ses kartı alsam işime yarar fark oluşturur?
Öneri nedir
150TLnin üzerine çıkılmasını tavsiye ederim her zaman.
Bir de anakart ne?

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru