Yardım HS50 pro'ya ses kartı almalı mıyım ?

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
809
Merhaba arkadaşlar.Corsair HS50 pro kullanıyorum.Yakın zamanda makul bir fiyata 2.el HS60'ın ses kartını buldum,açıkcası ses kartını alırsam bana daha iyi bir ses kalitesi-ses seviyesi verir mi ? Ne gibi artıları olur? Anakartım B450M S2H.

O ses kartı o kulaklık için tasarlanmış, alınmaması taraftarıyım.

Merhaba arkadaşlar.Corsair HS50 pro kullanıyorum.Yakın zamanda makul bir fiyata 2.el HS60'ın ses kartını buldum,açıkcası ses kartını alırsam bana daha iyi bir ses kalitesi-ses seviyesi verir mi ? Ne gibi artıları olur? Anakartım B450M S2H.
Bütçen nedir?
O kulaklık için tasarlanmış o pek tavsiye etmem ne kadar aralarında pek fark olmasada.

Bütçen nedir?
O kulaklık için tasarlanmış o pek tavsiye etmem ne kadar aralarında pek fark olmasada.
Aralarında hiç fark yok,siz bana ses kartının sağladığı faydayı söyliyebilirseniz ona göre hareket edeceğim,o kulaklığa uyan buna da uyacaktır bire bir aynılar o kulaklık ile beraber satılması benimkiyle olmayacağı anlamına gelmiyor..Teknik detaylarına bakarsanız kopyala yapıştırlar :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Deneyin o zaman :)
Teşekkürler ama belirttiğim gibi ses kartı daha iyi bir kalite,daha yüksek bir ses seviyesi sağlar mı bunu öğrenmek istiyordum..

Aralarında hiç fark yok,siz bana ses kartının sağladığı faydayı söyliyebilirseniz ona göre hareket edeceğim,o kulaklığa uyan buna da uyacaktır bire bir aynılar o kulaklık ile beraber satılması benimkiyle olmayacağı anlamına gelmiyor..Teknik detaylarına bakarsanız kopyala yapıştırlar :)

Teşekkürler ama belirttiğim gibi ses kartı daha iyi bir kalite,daha yüksek bir ses seviyesi sağlar mı bunu öğrenmek istiyordum..
Ben de merak ediyorum
Arctis 3 kulaklığım var telefonda ses daha iyi geliyor pcye göre.
Ses kartı alsam ne değişir acaba?
Takipteyim

Öyle olduğunu biliyorum sadece daha iyi bir şey de alınabilir.
Ben de merak ediyorum
Arctis 3 kulaklığım var telefonda ses daha iyi geliyor pcye göre.
Ses kartı alsam ne değişir acaba?
Takipteyim
Çok şey hocam bütçe nedir?

Öyle olduğunu biliyorum sadece daha iyi bir şey de alınabilir.

Çok şey hocam bütçe nedir?
Açıkçası bir bütçe belirlemedim mesela ne kadarlık bir ses kartı alsam işime yarar fark oluşturur?
Öneri nedir

Açıkçası bir bütçe belirlemedim mesela ne kadarlık bir ses kartı alsam işime yarar fark oluşturur?
Öneri nedir
150TLnin üzerine çıkılmasını tavsiye ederim her zaman.
Bir de anakart ne?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,312
Üyeler
185,704
Son üye
daywollker
Geri