Neler Yeni

HUAWEİ BAND 8 - 500 TL

RELAX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Furkan Tekemen
Normal fiyatı 1200-1300 TL civarlarında normalde 1 adet teşhir olmayan ürün vardı, sipariş etmeye çalıştığımda müşteri hizmetleri mağazaya soralım edelim diye oyalayıp teşhir olarak değiştirdiler. O yüzden pek önermiyorum vatan pc ama genede alacak olan varsa fiyat olarak iyi. Elden alırsanız daha iyi olur çünkü teşhir olduğu için ne olacağı belli olmaz

Link : https://www.vatanbilgisayar.com/huawei-band-8-gece-siyahi-ldu.html

Belalı Civciv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
426
İsim
Tugra
tehşir ürünü alınmaz ya ayak üstü kulak illtahabı olamayalım

tkod

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ahmet Salih Göksu
aga iyi gibi duruyor mağazadan bakmaya değer mi 500tlye

A_TURAN_A

80+ Bronze
Teknosadan bir çok teşhir ürünü aldım çok memnundum vatan da aynı şekilde yapıyordur büyük ihtimal, Mağazada ki ürüne outlet , 2 haftalık süre içinde alınıp iade edilene de teşhir diye yazıyorlarmış. Benim aldığım ürünlerde hiç yıpranma vs yokdu tertemiz, birkaç gün kullanılıp iade edilmiş. iadeden sonra da teknik ekip tarafından kontrol edilip tekrar uygun fiyattan ilana koyulan ürünler oluyordu.

tkod

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ahmet Salih Göksu
Teknosadan bir çok teşhir ürünü aldım çok memnundum vatan da aynı şekilde yapıyordur büyük ihtimal, Mağazada ki ürüne outlet , 2 haftalık süre içinde alınıp iade edilene de teşhir diye yazıyorlarmış. Benim aldığım ürünlerde hiç yıpranma vs yokdu tertemiz, birkaç gün kullanılıp iade edilmiş. iadeden sonra da teknik ekip tarafından kontrol edilip tekrar uygun fiyattan ilana koyulan ürünler oluyordu.
vatana gidiyorum eğlence cıktı bakalım 500 TL'ye amoled aliniyor mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,514
Üyeler
164,688
Son üye
MatriXXL
Top Bottom