Neler Yeni

Çözüldü✓ Huawei Freebuds Pro 3 vs Jabra Elite 10

Müzik amaçlı bu ikisinden birini almak istiyorum.
Telefonun Huawei ise Huawei al değilse Jabra al. Güzel yapmışlar Jabra'yı. Zaten Jabra'yı bilen bilir. Yılların kulaklık üreticisi. Uygulaması da güzeldir. Kullanıyorum. (Eski bir modelini kullanıyorum.) Öneririm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne alaka? Arkadaşın dediği kulaklıkların yanına yaklaşamaz. Boş önerisi yapmışsın.

Telefonun Huawei ise Huawei al değilse Jabra al. Güzel yapmışlar Jabra'yı. Zaten Jabra'yı bilen bilir. Yılların kulaklık üreticisi. Uygulaması da güzeldir. Kullanıyorum. (Eski bir modelini kullanıyorum.) Öneririm.

Ne alaka? Arkadaşın dediği kulaklıkların yanına yaklaşamaz. Boş önerisi yapmışsın.
teşekkür ederim

Jabra Elite 10 Kablosuz Kulaklık - Dolby Atmos Çevresel Ses Özelliğiyle Geliştirilmiş Aktif Gürültü Önleyici Kulaklıklar - Multipoint Bluetooth, Kablosuz Şarj - Mat Siyah https://amzn.eu/d/2SMBiF4

Nays ile 150₺ daha düşer. Bilginize.

Tamam hepsini denediğinizi bilmiyordum en pahalısı en iyisidir zaten

Tamam hepsini denediğinizi bilmiyordum en pahalısı en iyisidir zaten
Dostum senin dediğin Tofaş ile Ferrari karşılaştırmak gibi bir şey. Denemene gerek bile yok. Anlatabilmişimdir umarım. En pahalısı en iyisi diye bir şey de yoktur. Öyle bir şey demedim.

Geri