🔥İndirim Huawei Matepad 11.5 6GB 128GB Tablet 🔥 6.499₺

hepsiburada vergi indirimi olması için ona dikkat ediyor , sorun olursa faturayı tekrar istediğiniz gibi gönderiyorlar
Ben trendyoldan istedim vermedi şerefsizler
Üstelik beni haksız çıkarıyor yok neymüş faturayı kurumsal yapacaksınız yoksa tc bilginizi nerden görecez diyor
Ee ben satın alırken öğrenci destek için Tc bilgisi çıktı ekranda ben de girdim

Ben trendyoldan istedim vermedi şerefsizler
Üstelik beni haksız çıkarıyor yok neymüş faturayı kurumsal yapacaksınız yoksa tc bilginizi nerden görecez diyor
Ee ben satın alırken öğrenci destek için Tc bilgisi çıktı ekranda ben de girdim
Belki onlar bilmiyordur, ben n11 den telefon hepsiburadan da tablet aldım n11 tam gönderdi, hepsiburada da kulaklık hediyesi gözükmesi sorun oluyordu, talep ettim ayrı faruraya yapıp tekrar yolladılar istediğim şekilde

Alacaktım da kalemi çok pahalı vazgeçtim 1k olsa kalem alırdım

Sizce kasım indirimlerin de daha iyi fırsatlar olur mu ? maximum 8,9 bin liralık bir bütçem var bunu almalı mıyım

Xiaomi Redmi Pad 2 (8GB-256GB) versiyonunu almayı düşünüyorum. Genel olarak dizi film için kullanacağım. Huaweinin android olmaması beni biraz düşündürüyor sizce aradaki fiyat farkını verip (şuan 7500 civarında) Xiaomi alınmalı mı yoksa bu fiyata bu tablet daha mı mantıklı?

Xiaomi Redmi Pad 2 (8GB-256GB) versiyonunu almayı düşünüyorum. Genel olarak dizi film için kullanacağım. Huaweinin android olmaması beni biraz düşündürüyor sizce aradaki fiyat farkını verip (şuan 7500 civarında) Xiaomi alınmalı mı yoksa bu fiyata bu tablet daha mı mantıklı?
kendi sitesinde kuponda varmış , orjinal kılıfıda hediyeymiş kılıf dahil 7.700 liraya geliyor ben de acaba iptal edip bunu mu alsam diye düşünüyorum. kılıf zaten minimum 500 liradır 7200 gibi bir fiyata gelmiş oluyor tablet

Geri