Huawei Matepad pro youtube'da 1080p ustu acmiyor

Reaksiyon skoru
2
huawei matepad pro 12.2 model tabletim youtube da video cozunurlugu kisminda 4k secenegini gostermiyor veya 2k her videoyu denedim en fazla 1080 seçeneği cikiyor neden ve nasıl düzeltebilirim acil

huawei matepad pro 12.2 model tabletim youtube da video cozunurlugu kisminda 4k secenegini gostermiyor veya 2k her videoyu denedim en fazla 1080 seçeneği cikiyor neden ve nasıl düzeltebilirim acil
Youtube a hangi uygulama ile giriyorsunuz?

Huawei google kısıtlaması olduğu için olabilir.
Hiç uğraşma smarttube Kur reklamsız istediğin çözünürlükte izle

Youtube a hangi uygulama ile giriyorsunuz?
aldigim yerde kurulumu yapılırken indirmislerdi gbox üzerinden galiba internettede baya bu arastirdim baska yasayan kimse bulamadim hatta daha dusuk modelinde 4k acabiliyorum diyen birini gormustum

aldigim yerde kurulumu yapılırken indirmislerdi gbox üzerinden galiba internettede baya bu arastirdim baska yasayan kimse bulamadim hatta daha dusuk modelinde 4k acabiliyorum diyen birini gormustum
microg kullanmanızı tavsiye ederim daha stabil olacaktır belki sorununuz da çözülür.

indirdim ama sadece video indirmek için o galiba bulamadim ki denedim linki yapistirdim videoyuda indirmiyo
Hayır indirmek için değil normal youtube izlemek için.
Newpipe ve bravepipe bunlar da reklamsız ayrıca ayarlar menüsünde tüm çözünürlükleri destekleme tik seçin

Son düzenleme:
Sanal makine katmanı olduğu için öyle. Böyle yaparsan uygulamalar cihaza iner ve sanki GMS yüklü gibi kullanabilirsin.

Sanal makine katmanı olduğu için öyle. Böyle yaparsan uygulamalar cihaza iner ve sanki GMS yüklü gibi kullanabilirsin.
yüklü olan gboxi sildim attiginiz linkteki tüm adımları izledim yaptim youtube u da sildim tekrar herseye giriş yapıp tekrar yükledim fakat hala aynı en fazla 1080p gozukuyor :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,674
Üyeler
183,876
Son üye
rmhturk
Geri