Neler Yeni

Huawei MatePad tanıtıldı!

AARON

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
İbrahim TAŞ
Huawei, online düzenlenen lansmanda yeni tablet 10.4 inç MatePad'i tanıttı.

MatePad özelliklerine kısaca göz atacak olursak 10.4'' 2000x1200 piksel IPS ekrana sahip, Type-C şarj portu ile 18W hızlı şarj desteği, Ön/Arka 8MP kamera bulunmakta.
MatePad'de Google servisleri bulunmuyor tüm işlemlerinizi Huawei App Gallery ile yapabilme imkanı sunuyor.
MatePad, M-Pencil kalem aksesuarını destekliyor yazım, çizim vb işlemlerinizi pratik hale getiriyor.
Hoparlörler kısmında Harman Kordon ile iş birliği yaptığınız görüyoruz, tiz ve kaliteli bir ses alacağımız kesin gibi duruyor.
Model çeşitleri olarak 4GB RAM ve 64GB depolama alanlı WiFi modeli, 6GB RAM ve 128GB depolama alanlı WiFi modeli ve 6GB RAM 128GB depolama alanlı LTE modeli mevcut.
Henüz Türkiye için satışa sunulmadı ancak yurt dışı fiyatları ise şu şekilde 1899¥, 2199¥, 2499¥.
matepad

matepad

matepad

matepad

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Güzele benziyor

AARON

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
İbrahim TAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güzele benziyor
🤫 apple tabletlere rakip diyorlar benden duymuş olma :D ama başarılı bir tablet çocuklar düşünülerek okuma vb konularda göz yormaması için geliştirilmiş gece ışığı olduğunu söylediler eğitim öğretim için yararı olur illa ki :)

Senatör

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Cihan Dikkaya
Twitter
cihandikkaya
Facebook
cihandikkaya
"Google servisleri bulunmuyor tüm işlemlerinizi Huawei App Gallery ile yapabilme imkanı sunuyor. " Google play olmadan da ne bileyim tadı tuzu olmaz yüklenebilir sonradan ama

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Huawei, online düzenlenen lansmanda yeni tablet 10.4 inç MatePad'i tanıttı.

MatePad özelliklerine kısaca göz atacak olursak 10.4'' 2000x1200 piksel IPS ekrana sahip, Type-C şarj portu ile 18W hızlı şarj desteği, Ön/Arka 8MP kamera bulunmakta.
MatePad'de Google servisleri bulunmuyor tüm işlemlerinizi Huawei App Gallery ile yapabilme imkanı sunuyor.
MatePad, M-Pencil kalem aksesuarını destekliyor yazım, çizim vb işlemlerinizi pratik hale getiriyor.
Hoparlörler kısmında Harman Kordon ile iş birliği yaptığınız görüyoruz, tiz ve kaliteli bir ses alacağımız kesin gibi duruyor.
Model çeşitleri olarak 4GB RAM ve 64GB depolama alanlı WiFi modeli, 6GB RAM ve 128GB depolama alanlı WiFi modeli ve 6GB RAM 128GB depolama alanlı LTE modeli mevcut.
Henüz Türkiye için satışa sunulmadı ancak yurt dışı fiyatları ise şu şekilde 1899¥, 2199¥, 2499¥.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Karantina varken nasıl yaptılar la

AARON

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
İbrahim TAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
"Google servisleri bulunmuyor tüm işlemlerinizi Huawei App Gallery ile yapabilme imkanı sunuyor. " Google play olmadan da ne bileyim tadı tuzu olmaz yüklenebilir sonradan ama
:unsure: maalesef öyle geliyor ama malum biliyorsun Huawei ve Google biraz problemli ancak ileride anlaşmalar eski haline dönerse ben de senin gibi getirileceğini düşünüyorum samsung bile google hizmetleri varket samsung market'i kullandırıyor bazı durumlarda :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Karantina varken nasıl yaptılar la
Online düzenlenen lansman olarak belirtmiştim :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,068
Üyeler
166,687
Son üye
Xryna
Top Bottom