Neler Yeni

HÜDAPAR Cumhur ittıfakına girdi

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
İğrenç ki ne iğrenç. Zamanında seçimi kazanmak için Türk- Kürt kavgası başlatan parti Kürtler'e ittifak öneriyor.

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
B-bu ne? Yanlış okumadım değil mi?

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Murat Karahan
bu devrik cümlelerle 1 kya girdiğine inanasım gelmedi hacı
Mesaj otomatik birleştirildi:

kankam ben oncu buncu falan değilim ama çıkmışsın kaç milyon oy verilen partiye oy atanlar vatan haini bölücü it mit diyorsun bende fikrimi söyledim kafanız öyle bir şekillenmiş ki biri erdoğanı savunsa da ki savunmuyorum anasına sövsek diye bakıyorsunuz
Kanka hala savuncak ne var ki 2003 de askerlerimizin abd tarafından başına çuval geçirilerek dünyaya alay konusu olmamız ardından malum kişinin ne notası ya müzik notası demesi ekonominin son 20yılda dünyada en hızlı çöken ülke Türkiye olması yine malum kişinin arap çoğunun elini öpüp başına koyması 1minüt 1 minüt diye sözde atar yapıp sonra R yapması ülkenin içine sızdırılan 30milyona yakın mülteci içinde kaç milyonu terörist görev başında olanların hiçbirşey bilmemesi ekonomi başındakinin gözümüzdeki pırıltıyla ekonominin düzeleceğini sanması bu sene seçimde kaç milyon mülteci oy kullanacak biliyor musun qodumun arapları benim ülkemde osmanlıyı sırtından vurmaları yetmezmiş gibi birde benim geleceğim için oy vericek gelicek bizim kadınlarımıza sarkıntılık yapıcak hayır herşeyi geçiyorum kanı bozuk olmayan bir insan bu partiyle ittifak yaptığını gördüğünde bunları desteklemeyi bırakması lazım neymiş saidden özür dilenicekmiş olm şaka mı bu :D yunanların deniz sınırını yükseltip durması adaları silahlandırması bunlara hiçbir önlem alınmaması daha saymamı ister misin?

123kral14

80+ Silver
Kanka hala savuncak ne var ki 2003 de askerlerimizin abd tarafından başına çuval geçirilerek dünyaya alay konusu olmamız ardından malum kişinin ne notası ya müzik notası demesi ekonominin son 20yılda dünyada en hızlı çöken ülke Türkiye olması yine malum kişinin arap çoğunun elini öpüp başına koyması 1minüt 1 minüt diye sözde atar yapıp sonra R yapması ülkenin içine sızdırılan 30milyona yakın mülteci içinde kaç milyonu terörist görev başında olanların hiçbirşey bilmemesi ekonomi başındakinin gözümüzdeki pırıltıyla ekonominin düzeleceğini sanması bu sene seçimde kaç milyon mülteci oy kullanacak biliyor musun qodumun arapları benim ülkemde osmanlıyı sırtından vurmaları yetmezmiş gibi birde benim geleceğim için oy vericek gelicek bizim kadınlarımıza sarkıntılık yapıcak hayır herşeyi geçiyorum kanı bozuk olmayan bir insan bu partiyle ittifak yaptığını gördüğünde bunları desteklemeyi bırakması lazım neymiş saidden özür dilenicekmiş olm şaka mı bu :D yunanların deniz sınırını yükseltip durması adaları silahlandırması bunlara hiçbir önlem alınmaması daha saymamı ister misin?
tamam kankam hadi valoya geç sen ve lütfen sövme bana😘

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-02-18 002537.png
    Ekran görüntüsü 2023-02-18 002537.png
    152.2 KB · Hit: 27

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
Neci bunlar

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Bu nedir arkadaş benim Atam şeyh sait değildir benim âlimim şeyh sait değildir ben Kürdüm benim atam bu ülke için savaşan Atatürk'tür. Benim Başöğretmenim Atatürk'tür .

kankam ben oncu buncu falan değilim ama çıkmışsın kaç milyon oy verilen partiye oy atanlar vatan haini bölücü it mit diyorsun bende fikrimi söyledim kafanız öyle bir şekillenmiş ki biri erdoğanı savunsa da ki savunmuyorum anasına sövsek diye bakıyorsunuz
images (8).jpeg

Yeterli Bir Cevap.

Son düzenleme:

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Murat Karahan
Bu nedir arkadaş benim Atam şeyh sait değildir benim âlimim şeyh sait değildir ben Kürdüm benim atam bu ülke için savaşan Atatürk'tür. Benim Başöğretmenim Atatürk'tür .

Alıntıyı görüntüle
Yeterli Bir Cevap.
birde şey var kanka öcalan aranırken trt'ye çıkmıştı ya en komiği o bence :D

123kral14

80+ Silver

Alıntıyı görüntüle
Yeterli Bir Cevap.
ohaa kankam nasıl bir arşivin varmış senin öyle çılgınsın

Son düzenleme:

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,558
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Atam zamanında iyi çakmıș saide. hala Șeyh said diyolar.Adamın pekmezi çıkmıștır.

Felistigris

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
mahmut
hizbullahçılar.
rahmetli gaffar okanın katillerini destekliyorlar.
hdp nin taliban versiyonu hatta daha beteri

Top Bottom