Fabrizio Romano
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
İğrenç ki ne iğrenç. Zamanında seçimi kazanmak için Türk- Kürt kavgası başlatan parti Kürtler'e ittifak öneriyor.
Kanka hala savuncak ne var ki 2003 de askerlerimizin abd tarafından başına çuval geçirilerek dünyaya alay konusu olmamız ardından malum kişinin ne notası ya müzik notası demesi ekonominin son 20yılda dünyada en hızlı çöken ülke Türkiye olması yine malum kişinin arap çoğunun elini öpüp başına koyması 1minüt 1 minüt diye sözde atar yapıp sonra R yapması ülkenin içine sızdırılan 30milyona yakın mülteci içinde kaç milyonu terörist görev başında olanların hiçbirşey bilmemesi ekonomi başındakinin gözümüzdeki pırıltıyla ekonominin düzeleceğini sanması bu sene seçimde kaç milyon mülteci oy kullanacak biliyor musun qodumun arapları benim ülkemde osmanlıyı sırtından vurmaları yetmezmiş gibi birde benim geleceğim için oy vericek gelicek bizim kadınlarımıza sarkıntılık yapıcak hayır herşeyi geçiyorum kanı bozuk olmayan bir insan bu partiyle ittifak yaptığını gördüğünde bunları desteklemeyi bırakması lazım neymiş saidden özür dilenicekmiş olm şaka mı bu yunanların deniz sınırını yükseltip durması adaları silahlandırması bunlara hiçbir önlem alınmaması daha saymamı ister misin?bu devrik cümlelerle 1 kya girdiğine inanasım gelmedi hacı
Mesaj otomatik birleştirildi:
kankam ben oncu buncu falan değilim ama çıkmışsın kaç milyon oy verilen partiye oy atanlar vatan haini bölücü it mit diyorsun bende fikrimi söyledim kafanız öyle bir şekillenmiş ki biri erdoğanı savunsa da ki savunmuyorum anasına sövsek diye bakıyorsunuz
tamam kankam hadi valoya geç sen ve lütfen sövme banaKanka hala savuncak ne var ki 2003 de askerlerimizin abd tarafından başına çuval geçirilerek dünyaya alay konusu olmamız ardından malum kişinin ne notası ya müzik notası demesi ekonominin son 20yılda dünyada en hızlı çöken ülke Türkiye olması yine malum kişinin arap çoğunun elini öpüp başına koyması 1minüt 1 minüt diye sözde atar yapıp sonra R yapması ülkenin içine sızdırılan 30milyona yakın mülteci içinde kaç milyonu terörist görev başında olanların hiçbirşey bilmemesi ekonomi başındakinin gözümüzdeki pırıltıyla ekonominin düzeleceğini sanması bu sene seçimde kaç milyon mülteci oy kullanacak biliyor musun qodumun arapları benim ülkemde osmanlıyı sırtından vurmaları yetmezmiş gibi birde benim geleceğim için oy vericek gelicek bizim kadınlarımıza sarkıntılık yapıcak hayır herşeyi geçiyorum kanı bozuk olmayan bir insan bu partiyle ittifak yaptığını gördüğünde bunları desteklemeyi bırakması lazım neymiş saidden özür dilenicekmiş olm şaka mı bu yunanların deniz sınırını yükseltip durması adaları silahlandırması bunlara hiçbir önlem alınmaması daha saymamı ister misin?
İnsan gibi yazdık karşımızdakini insan sanıp hata bende kral kusura bakma hatta kral değil 123kral14tamam kankam hadi valoya geç sen ve lütfen sövme bana
ne demek efenim hayırlı geceleriniz olsun inşallahİnsan gibi yazdık karşımızdakini insan sanıp hata bende kral kusura bakma hatta kral değil 123kral14
kankam ben oncu buncu falan değilim ama çıkmışsın kaç milyon oy verilen partiye oy atanlar vatan haini bölücü it mit diyorsun bende fikrimi söyledim kafanız öyle bir şekillenmiş ki biri erdoğanı savunsa da ki savunmuyorum anasına sövsek diye bakıyorsunuz
birde şey var kanka öcalan aranırken trt'ye çıkmıştı ya en komiği o benceBu nedir arkadaş benim Atam şeyh sait değildir benim âlimim şeyh sait değildir ben Kürdüm benim atam bu ülke için savaşan Atatürk'tür. Benim Başöğretmenim Atatürk'tür .
Alıntıyı görüntüle
Yeterli Bir Cevap.
ohaa kankam nasıl bir arşivin varmış senin öyle çılgınsınBu nedir arkadaş benim Atam şeyh sait değildir benim âlimim şeyh sait değildir ben Kürdüm benim atam bu ülke için savaşan Atatürk'tür. Benim Başöğretmenim Atatürk'tür .
Alıntıyı görüntüle
Yeterli Bir Cevap.
Arşiv mi bunu basbaya Türk milletinin önünde yaptı?ohaa kankam nasıl bir arşivin varmış senin öyle çılgınsın