Charles Darwin
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,153
- İsim
- Alpaslan Çevikel
Yurt dışında ki yabancı insanlar oyunları Türkiye üzerinden alıyorlar nasıl yapıyorlar bilmiyorum büyük ihtimal Türk birisini bulup parayı yollayıp üstüne de adama para veriyor kendine de al diye adam oyunu yani RDR2 gibi oyunu 20 dolar verip çok ucuza alıyordu biraz karışık anlattım ama kusura bakma işte sırf bu kişiler yüzünden bu kadar zam geldiğini düşünüyorum çünkü güncel kur üzerinden fiyatlandırma yapılıyor artıkBu oyun uygulama işi aylık üyelik olayları iyice çığrından çıktı. Bir oyun 1000 lira 50 dolara satılır mı Türkiye gibi bir pazarda. El insaf aga. Ayrıca oyunları farklı farklı platformlarda da toplamak işkence. Dijital hizmetlerde oyunlarda vs ülke ekonomis asgari ücret alım gücü baz alınarak yerel fiyatlandırma yapılması lazım kesinlikle. Bu arada Türkiye de bayağı fazla oyuncu var. Oyunlar bayağı satılıyor Türkçe dil desteğinin gelmesiyle bunun alakası yok söyleyeyim. Ayrıca gidin ingilizce öğrenin abi. Bir şeyin Türkçe'ye çevrilmesini beklerseniz ömür boyu beklersiniz söyleyeyim.