Neler Yeni

HumbleBundle üzerinden RDR2 Aldım (Açıklama) (98TL)

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Bu oyun uygulama işi aylık üyelik olayları iyice çığrından çıktı. Bir oyun 1000 lira 50 dolara satılır mı Türkiye gibi bir pazarda. El insaf aga. Ayrıca oyunları farklı farklı platformlarda da toplamak işkence. Dijital hizmetlerde oyunlarda vs ülke ekonomis asgari ücret alım gücü baz alınarak yerel fiyatlandırma yapılması lazım kesinlikle. Bu arada Türkiye de bayağı fazla oyuncu var. Oyunlar bayağı satılıyor Türkçe dil desteğinin gelmesiyle bunun alakası yok söyleyeyim. Ayrıca gidin ingilizce öğrenin abi. Bir şeyin Türkçe'ye çevrilmesini beklerseniz ömür boyu beklersiniz söyleyeyim.
Yurt dışında ki yabancı insanlar oyunları Türkiye üzerinden alıyorlar nasıl yapıyorlar bilmiyorum büyük ihtimal Türk birisini bulup parayı yollayıp üstüne de adama para veriyor kendine de al diye adam oyunu yani RDR2 gibi oyunu 20 dolar verip çok ucuza alıyordu biraz karışık anlattım ama kusura bakma işte sırf bu kişiler yüzünden bu kadar zam geldiğini düşünüyorum çünkü güncel kur üzerinden fiyatlandırma yapılıyor artık

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Ahmet Aytekin
kardesim bu fiyatlar boyle olursa ben torrenti de savunurum yeri gelir steami de savunurum. Ne kadar ekmek o kadar kofte misali
Oyunun yapımcısı zam yapmadı, indirimli fiyatı olması gereken seviyeye çekti. Senin yaşadığın ülkede şartlar bunu gerektiriyor. Dolar 18-19 seviyelerindeyken sen bu oyunu 100 TL'ye bulabilmişsin bu çok büyük bir hizmet. 100 TL bugün asgari ücret karşılığında ortalama 3 saate tekabül ediyor. Torrent illegaldir, emek hırsızlığıdır. Hiçbir zaman doğru bulmuyorum. Anlayış gösterebilirim ama bunu normalleştiremem.

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,078
İsim
Ömer Murat KARACA

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Bilgisayarıma neden zarar vereyim
Güvenilir yerden indirirsin hiçbir şey olmuyor. Steam'den Assassin's Creed 2 almıştım hiçbir şekilde oyunun ayarları değişmiyordu korsan oynadım sıkıntısızca

Atyxah

80+ Silver

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
zam öncesi steamde kaçtı fiyatı RDRnin

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,078
İsim
Ömer Murat KARACA
peki dlss desteğinin olması bin küsur bilmem kaç liraya değecek mi ?
98TL'ye aldım dün akşam. Epic Games'te aktifleştirdim 😀

ayrıca bin küsür ver veya torrent zararlı vs demedim. DLSS desteği yok dedim. Paran yoksa veya bin küsür fazla geliyorsa, ki bana da fazla geliyor. değil DLSS, hicbir sey için bi oyuna bin küsür vermem, her türlü torrent devamke zaten.

En İyi Cevap
3
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,806
Üyeler
164,915
Son üye
enes217
Top Bottom