Huseyinatik
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 406
Sizde böyle bir durum yok mu?görüntünün köşelerinde lensin kalitesizliginden dolayı da olabiliyor ama backlight ı azaltarak deneyin isterseniz.
Sizde böyle bir durum yok mu?görüntünün köşelerinde lensin kalitesizliginden dolayı da olabiliyor ama backlight ı azaltarak deneyin isterseniz.
Sizde böyle bir durum yok mu?

forum.donanimarsivi.com
Bende böyle bir durum yok. Gümüş perde kullanıyorum.Sizde böyle bir durum yok mu?
Sizde de “Tamam” seceneginin etrafında belli oluyor yansıma. Kullanılan ayarlara baglı olarak az çok bütün hy300 lerde var sanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet bana da geldi
Alıntıyı görüntüle
Aynen katılıyorum fiyatına göre cok iyi gercekten.Resimde çıkıyor hocam, gözle bakıldığında yok yalnız. Yani çok takılmamak lazım, neticede 1700 TL lik bir cihaz![]()
Bende çok fazla var bu durum ya acaba nedendir? Aliexpressten almıştım değişim süreci çok fazla sürer gibi bence onun için hiç uğraşmasam mı acabaSimdi inceledim bende de var. Cihaz duvara yakınken yani goruntu daha parlakken daha cok belli oluyor. Kenarlardaki beyaz yazılardan merkeze dogru. Backlight bir fark yaratmadı.
Alıntıyı görüntüle
Benzeri hy320 de de var. Beyazlardan merkeze degil de dısarıya dogru.
Büyük ihtimalle mekanizmanın veya lensin iç ışık yansımaları.
Alıntıyı görüntüle
Dhgate hy350 siparislerinde problem cıkmıs anladıgım. Siparis verip de durumdan haberi olmayan varsa bir bakın isterseniz
ALMAYIN DOLANDIRICI HY350 Android Projeksiyon 1303TL
DOLANDIRILDIK !!!UYARI KARGO ILE ILGILI SIKINTI VAR ANLAYANA KADAR ÜRÜNÜ ALMAYINIZ!!! Uzun süredir forumda konusu dönen HY300 modelinin HY350 modeli bu fiyata alınabiliyor vergi türkiyeye gelince ödeniyor büyük ihtimal birkaç alan forum sakini var onlar bizi bilgilendirecektir diye umuyorum...forum.donanimarsivi.com
Aynen öyle bir malzeme, ilk önce memnun değildim, sonradan ters taktığımı farkettim, şu an çok memnunum hocam. Ben alttaki linkten aldım, o da yurtdışı ama 1 haftada geldi.Aynen katılıyorum fiyatına göre cok iyi gercekten.
Kullandıgınız perde reflektif yeleklerdeki malzemenin benzeri olan mı? Memnun musunuz, varsa link paylasabilir misiniz?
Ben çakıl taşı renk cok acık gri duvarda kullanıyorum, memnunum simdilik ama perde kullanmadım hiç.
Elin tornavida tutuyorsa içini sök, ön, arka lens ve LCD ekranı gözlük bezi ile temizle, baya düzelir.Bende çok fazla var bu durum ya acaba nedendir? Aliexpressten almıştım değişim süreci çok fazla sürer gibi bence onun için hiç uğraşmasam mı acaba
Yaparım inşallah ama düzelmez gibime geliyor. Çok fazla beyaz yazılar bulaşıyor maalesefAynen öyle bir malzeme, ilk önce memnun değildim, sonradan ters taktığımı farkettim, şu an çok memnunum hocam. Ben alttaki linkten aldım, o da yurtdışı ama 1 haftada geldi.
Elin tornavida tutuyorsa içini sök, ön, arka lens ve LCD ekranı gözlük bezi ile temizle, baya düzelir.
Bende çok fazla var bu durum ya acaba nedendir? Aliexpressten almıştım değişim süreci çok fazla sürer gibi bence onun için hiç uğraşmasam mı acaba
Kısmi para iadesi nedir? Paranın bir kısmını iade mi ediyorlar? Yani 1 metreden de yansıttığım olduğu 3 metreden de oldu. Allah nasip ederse gece fotoğraf atarım sizde sizdeki cihaza göre karşılaştırırsınız olur mu?Aliexpress degisim kabul edecegini sanmıyorum. Kısmı para iadesi yapabilirler belki, refund basvurusu yapın siparislerden.
Kullandıgınız görüntü ayarları nedir ve ne kadar uzaktan yansıtıyorsunuz? Işık fazla geliyor olabilir.
Resim yerine video çekersen daha anlaşılır oluyor hocam. Çekmeden önce telefonun lensini de sil.Kısmi para iadesi nedir? Paranın bir kısmını iade mi ediyorlar? Yani 1 metreden de yansıttığım olduğu 3 metreden de oldu. Allah nasip ederse gece fotoğraf atarım sizde sizdeki cihaza göre karşılaştırırsınız olur mu?