Neler Yeni

Hy300 projeksiyon cihazı 1980tl

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Sinan
Hy300 modeli Aliexpress de 50bin+ satış yapan yerde şuan jeton indirimi (277 jeton) ve kupon indirimi vergi dahil 1980TL

Kupon kodu 04CD03

Kupon sayfası : https://s.click.aliexpress.com/e/_Dnsy2aD

Alacak olanlar fiş kısmını EU olarak seçmeyi unutmayın.
Kapıda vergi çıkmıyor daha önce çok alan oldu. Kendim de aliexpress den çok alışveriş yaptım hiç kapıda yada sonradan vergi ödemedim.
İlk sipariş indirimi değil isteyen o şekilde de bakabilir belki daha da ucuza gelir.

AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
1.363,57TL 71%OFF | Magprojector projektör Hy300 4K Android 11 çift Wifi6 200 ANSI Allwinner H713 BT5.0 1080P 1280*720P ev sinema açık Projetor

İsteyenler için p30 modeli de 2522 tl. (371 jeton + kupon indirimi)
Malzemesi daha sağlam diyorlar. Ben geçen hafta p30 modelini satın aldım hala elime ulaşmadı.

AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
1.819,23TL 63%OFF | WiFi 6 ve Bluetooth akıllı Mini taşınabilir projektör ile Android 11 projektör 2.4g 5.8g cep açık

Ürünleri jeton indirimli bulamayanlar jeton sayfasından aratıp denesin.

xMevo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mevlüt
hocam 4k özelliği netflix de destekliyor mu

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Sinan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam 4k özelliği netflix de destekliyor mu
Netflix üyeliğim yok açıp denemedim ben genelde filmi indirip usb takarak izliyorum.
4k yok zaten öyle çok iyi görüntü olmaz bu fiyata.
Sinemada kötü salonda az ışığı kısılmış film izlediğini düşün işte öyle bir şey.
2bin tl gibi bir paraya 4k beklemek çok saçma. 😃
Gece açıp rahat olduğun yerde duvara yansıtıp dizi izlemek için ideal ama iyi bir aksiyon filmi izlicem dersen görüntü tatmin etmez. Özellikle karanlık filmler sıkıntılı ama renkleri bol filmler baya iyi oluyor.

xMevo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mevlüt
Netflix üyeliğim yok açıp denemedim ben genelde filmi indirip usb takarak izliyorum.
Sinemada kötü salonda az ışığı kısılmış film izlediğini düşün işte öyle bir şey.
2bin TL gibi bir paraya 4k beklemek çok saçma. 😃
Gece açıp rahat olduğun yerde duvara yansıtıp dizi izlemek için ideal ama iyi bir aksiyon filmi izlicem dersen görüntü tatmin etmez. Özellikle karanlık filmler sıkıntılı ama renkleri bol filmler baya iyi oluyor.
yok ben kullanıyorum da netfilixde 4k destekliyorsa üyelik alacaktım ondan sordum kral
Mesaj otomatik birleştirildi:

2bin TL gibi bir paraya 4k beklemek çok saçma. 😃

Ekler

• IMG20240507225237.jpg
    IMG20240507225237.jpg
    1.5 MB · Hit: 39

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Selim

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Sinan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok ben kullanıyorum da netfilixde 4k destekliyorsa üyelik alacaktım ondan sordum kral
Mesaj otomatik birleştirildi:
En iyisi filmi indirip usb den izlemek.
Usb yi direk takmak sıkıntı oluyor. Isıyı arkaya usb takılan yere veriyor usb de çalıştığı için ısınıyor bu sefer sıkıntı olur diye usb çoğaltıcım vardı kabloyla uzatıp usb yi öyle takıyorum.
Kendi oynatıcısı ileri geri sarma ayarı olmadığı için de MX player indirdim.
Birde aliexpress den aldığım bluetooth hoparlör vardı onu da bağlıyorum şimdilik kafam rahat.
Odam daha büyük olsa daha iyi olacaktı çünkü net görüntü için biraz uzakta olması daha iyi oluyor özellikte yazılarda fark ediliyor netlik.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,934
Üyeler
164,067
Son üye
FakeDead
Top Bottom