V2 kullanıyorum thx olayı var aşırı iyi ses kasıyorum ve biliyorsun cloud 2 den daha yeni bir kulaklık ben razer alırdım asiri rahat bir kulaklık ve mikrofonda 5tane mod olması lazim ben broadcast seçtim sesim çok iyi geliyor yani mikrofonda iyi ses kasma ise muazzamArkadaşlar Ses Kasmak İçin Hangi Kulaklık daha iyi. Valorant CS Go vs. Ses kasmada çok sorun yaşıyorum . Sizce hangi kulaklığı almaliyim bide mikrofon olarak hangisi daha iyi
nereden aldınız hocam kulaklığıV2 kullanıyorum thx olayı var aşırı iyi ses kasıyorum ve biliyorsun cloud 2 den daha yeni bir kulaklık ben razer alırdım asiri rahat bir kulaklık ve mikrofonda 5tane mod olması lazim ben broadcast seçtim sesim çok iyi geliyor yani mikrofonda iyi ses kasma ise muazzam
İncehesap tan 700-800tl ye aldım tam hatırlamıyorum ama şuan 1000tl yi geçik galibanereden aldınız hocam kulaklığı
herhangi bir sorun yaşadınız mı acabaİncehesap tan 700-800tl ye aldım tam hatırlamıyorum ama şuan 1000tl yi geçik galiba
Kesinlikle yaşamadım tavsiye ederim hala dipdiri kulaklıkherhangi bir sorun yaşadınız mı acaba