Neler Yeni

Hyperix Cloud ll vs Razar Blackshark v2

Dark Fist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yiğit Kuruöz
Arkadaşlar Ses Kasmak İçin Hangi Kulaklık daha iyi. Valorant CS Go vs. Ses kasmada çok sorun yaşıyorum . Sizce hangi kulaklığı almaliyim bide mikrofon olarak hangisi daha iyi

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Ömer Kurşun
Arkadaşlar Ses Kasmak İçin Hangi Kulaklık daha iyi. Valorant CS Go vs. Ses kasmada çok sorun yaşıyorum . Sizce hangi kulaklığı almaliyim bide mikrofon olarak hangisi daha iyi
V2 kullanıyorum thx olayı var aşırı iyi ses kasıyorum ve biliyorsun cloud 2 den daha yeni bir kulaklık ben razer alırdım asiri rahat bir kulaklık ve mikrofonda 5tane mod olması lazim ben broadcast seçtim sesim çok iyi geliyor yani mikrofonda iyi ses kasma ise muazzam

Suwariba

80+ Silver
V2 kullanıyorum thx olayı var aşırı iyi ses kasıyorum ve biliyorsun cloud 2 den daha yeni bir kulaklık ben razer alırdım asiri rahat bir kulaklık ve mikrofonda 5tane mod olması lazim ben broadcast seçtim sesim çok iyi geliyor yani mikrofonda iyi ses kasma ise muazzam
nereden aldınız hocam kulaklığı

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
C2 kullanıyorum ama V2 daha iyi galiba

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Ömer Kurşun

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Ömer Kurşun
Blackshark 2 kesinlikle.

Geçenlerde yabancı arkadaş Cloud 2 kulaklığını böyle kulaklığı diyerek masaya vurmuştu sinirden.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçenlerde denedim tekrardan bu ürüne rahat diyen varsa cidden şüphe ederim böyle bir rahatsızlık yok.

Top Bottom