Neler Yeni

❌İndirim Bitti! HyperX Alloy Core RGB Gaming klavye 738 TL (kargo dahil)

Hiko335

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Hikmet Çalı
Hocam kullanıyorum param olsa bir tane daha çekerim yedeğe o kadar memnunum şahsen alınabilecek en iyi membranlardan biri bence.

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Sercan Güre
Hocam kullanıyorum param olsa bir tane daha çekerim yedeğe o kadar memnunum şahsen alınabilecek en iyi membranlardan biri bence.
membran olunca ne oluyor bır şey sorcam ben yazılım için ve oyun için istiyorum cs falan oynarım alınır mı bu fiyata yoksa yurtdışı klavye mi bakayım

Hiko335

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Hikmet Çalı
membran olunca ne oluyor bır şey sorcam ben yazılım için ve oyun için istiyorum cs falan oynarım alınır mı bu fiyata yoksa yurtdışı klavye mi bakayım
Hocam mekanik ile farkı mekaniğin tuş basım ömrü daha fazla ve daha hızlı tepki veriyor diye biliyorum (Yanlışsa düzeltin lütfen.)

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Onur Buğra Ergin
razer ornata v3 tkl rgb alınır mı ince hesapta 1349 tl

Mert

80+ Silver
G213’ten çok daha iyi. Çok sessiz ve yumuşak ancak yazma hissiyatı da oyun hissiyatı da güzel. Sadece medya tuşlarına 1.5 yıldır alışamadım.

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
John Smith
amzn da 709 liradan mevcut.

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Murat Cemal
Beyler nays ile redragon k512 shiva aldım bu ondan iyi midir bide bilek desteği var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

kaliteli membrane
- Kargo bedava yazıyor ama ücret alıyor, kredi kartı taksitleri de düzgün değil iptal gelebilir.

Son düzenleme:
Top Bottom