membran olunca ne oluyor bır şey sorcam ben yazılım için ve oyun için istiyorum cs falan oynarım alınır mı bu fiyata yoksa yurtdışı klavye mi bakayımHocam kullanıyorum param olsa bir tane daha çekerim yedeğe o kadar memnunum şahsen alınabilecek en iyi membranlardan biri bence.
Hocam mekanik ile farkı mekaniğin tuş basım ömrü daha fazla ve daha hızlı tepki veriyor diye biliyorum (Yanlışsa düzeltin lütfen.)membran olunca ne oluyor bır şey sorcam ben yazılım için ve oyun için istiyorum cs falan oynarım alınır mı bu fiyata yoksa yurtdışı klavye mi bakayım
Ne zaman ** ben niye 900 e aldım ksmdmdkdkd500 ALMIŞTIM TAM FP İYİ Kİ ALMIŞIM
kasımda knki 500 - 520 arası birşeye denk geldiNe zaman ** ben niye 900 e aldım ksmdmdkdkd
Vay be baya üzüldüm la jxkdmkfkasımda knki 500 - 520 arası birşeye denk geldi
HyperX Alloy Core RGB Gaming Keyboard, TU 4P4F5A3 Oyuncu Klavyesi Fiyatı ve Özellikleri
HyperX Alloy Core RGB Gaming Keyboard, TU 4P4F5A3 Oyuncu Klavyesi fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. HyperX Alloy Core RGB Gaming Keyboard, TU 4P4F5A3 Oyuncu Klavyesi en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com
kaliteli membrane
- Kargo bedava yazıyor ama ücret alıyor, kredi kartı taksitleri de düzgün değil iptal gelebilir.