Neler Yeni

❌İndirim Bitti! HyperX Alloy Core RGB Gaming klavye 738 TL (kargo dahil)

Hocam kullanıyorum param olsa bir tane daha çekerim yedeğe o kadar memnunum şahsen alınabilecek en iyi membranlardan biri bence.

Hocam kullanıyorum param olsa bir tane daha çekerim yedeğe o kadar memnunum şahsen alınabilecek en iyi membranlardan biri bence.
membran olunca ne oluyor bır şey sorcam ben yazılım için ve oyun için istiyorum cs falan oynarım alınır mı bu fiyata yoksa yurtdışı klavye mi bakayım

membran olunca ne oluyor bır şey sorcam ben yazılım için ve oyun için istiyorum cs falan oynarım alınır mı bu fiyata yoksa yurtdışı klavye mi bakayım
Hocam mekanik ile farkı mekaniğin tuş basım ömrü daha fazla ve daha hızlı tepki veriyor diye biliyorum (Yanlışsa düzeltin lütfen.)

G213’ten çok daha iyi. Çok sessiz ve yumuşak ancak yazma hissiyatı da oyun hissiyatı da güzel. Sadece medya tuşlarına 1.5 yıldır alışamadım.

amzn da 709 liradan mevcut.

Beyler nays ile redragon k512 shiva aldım bu ondan iyi midir bide bilek desteği var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kaliteli membrane
- Kargo bedava yazıyor ama ücret alıyor, kredi kartı taksitleri de düzgün değil iptal gelebilir.

Son düzenleme:
Geri