Hyperx Cloud 2 Dip Ses Sorunu

Atakankrn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
278
Dün aldığım Hyperx Cloud 2 de %72 ses seviyesini aşınca dip ses meydana geliyor. Windows ta hiçbir şey açık değilken dip ses yok ama discord veya oyun açıksa direkt ses yapıyor. Çözümü var mıdır bilen var mı?

Aynı sorunda bende de var. İki kere değişim talep ettim yine devam ediyor. Sorunu çözebildin mi?

Arkadaşlar kronik, anlata anlata dilimde tüy bitti ama kimisinde de olmuyor. Cloud 2 fanları duymasın ama bu sorun var. Konularda bir kaç yorumumu gördüyseniz kraken tournament edition öneriyorum ikinci el ya da sıfır bulursanız alın cloud 2 ye görw farkı siz değerlendirin o kadar ciddiyim.

Arkadaşlar kronik, anlata anlata dilimde tüy bitti ama kimisinde de olmuyor. Cloud 2 fanları duymasın ama bu sorun var. Konularda bir kaç yorumumu gördüyseniz kraken tournament edition öneriyorum ikinci el ya da sıfır bulursanız alın cloud 2 ye görw farkı siz değerlendirin o kadar ciddiyim.
t.e kablosu temassizlik ve mikrofonu cizirti yapiyor uzun kullanimda

Ben kurgu yaptığım için çok rahatsız oldum iade ediyorum bende

Ben kurgu yaptığım için çok rahatsız oldum iade ediyorum bende
İnan bana pişman olmazsın, itopya mağazasına gidip sordum, bizdeki Hyperx Cloud 2 ler ile internette (1150 tl bandında olan) satılan modeller farklı dediler. Bizim aldıklarımız eskiymiş onların sattıkları “H” serisi olarak geçiyormuş dip ses yok biz de kullanıyoruz demişlerdi.

İnan bana pişman olmazsın, itopya mağazasına gidip sordum, bizdeki Hyperx Cloud 2 ler ile internette (1150 TL bandında olan) satılan modeller farklı dediler. Bizim aldıklarımız eskiymiş onların sattıkları “H” serisi olarak geçiyormuş dip ses yok biz de kullanıyoruz demişlerdi.
Yine bir garantisi yok. İtopya gibi mazalar hijyen nedeninden dolayı kulaklıklarda iade almıyor, bu riski almak istemem

Bende amazondan takip ediyordum öyle bişey varsa vazgeçicem

Bende amazondan takip ediyordum öyle bişey varsa vazgeçicem
Yanlış yönlendirmiyim kişisel düşüncem, Hyperx i uzun zaman takip edip hevesle aldım. 1200 tl verip aldığım kulaklığın yazılımı yok :D dip sesi var ve kulağımı aşırı acıttı belki kafa yapımdan dolayıdır bilmiyorum. Logitech g Pro x kesinlikle yazılımı mikrofon kalitesi vs olarak çok çok önde bir kulaklık

Cloud 2 kullaniyorum 100% de dip ses hissetmiyorum

Cloud 2 kullaniyorum 100% de dip ses hissetmiyorum
İşte ben de bunu anlamıyorum, benimkinde var abi değişimden gelende de vardı 2 sinde de vardı. Bilmiyorum ben tecrübelerimi aktardım gerisi sizlerin tercihi arkadaşlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,790
Üyeler
191,165
Son üye
Shadow36
Geri