Xantares demişti evetfps için tabikide cloud 2. Cloud 2 nin ses seviyesi daha yüksek diye biliyorum pro oyuncular hala cloud 2 den vazgecmiyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Vardır bir bildikleri
Bide en iyi ses kasılabilen kulaklık diye duymuştum pro oyunculardan en uzaktan ses duyulabilen kulaklık diye pro oyuncu yayında demişti hangisi bilmiyom
öyle düşünüyorum ama cloud core wireless 1700 tl şuan clpus 2 2100fps için tabikide cloud 2. Cloud 2 nin ses seviyesi daha yüksek diye biliyorum pro oyuncular hala cloud 2 den vazgecmiyorlar
Vardır bir bildikleri
Bide en iyi ses kasılabilen kulaklık diye duymuştum pro oyunculardan en uzaktan ses duyulabilen kulaklık diye pro oyuncu yayında demişti hangisi bilmiyom
xantares mi demişti hahaha kendisi yıllardır void elite kullanıyorXantares demişti evet
kablosuz kulaklık kullanmak çok rahat kullandığında anlayacaksın arada mutfağa falan gittiğin de kolaylık sağlıyor baya, assırı ciddi ses kasıcam sarj derdi olmasın dersen cloud 2 ama ses kalitesi olarak core da gayet yeterli, core un tek sıkıntısı bataryası biraz az kalıyorXantares demişti evet
Evet ben de
öyle düşünüyorum ama cloud core wireless 1700 TL şuan clpus 2 2100
Sponsordan dolayıxantares mi demişti hahaha kendisi yıllardır void elite kullanıyor
xantares mi demişti hahaha kendisi yıllardır void elite kullanıyor
Kanka fps oyunu olarak Valorant oynuyorum ama başka oyunlarda oynuyorum yinekablosuz kulaklık kullanmak çok rahat kullandığında anlayacaksın arada mutfağa falan gittiğin de kolaylık sağlıyor baya, assırı ciddi ses kasıcam sarj derdi olmasın dersen cloud 2 ama ses kalitesi olarak core da gayet yeterli, core un tek sıkıntısı bataryası biraz az kalıyor