HyperX Cloud 2 vs Corsair Void Pro Elite RGB

PRO X iade ettiysen sana önerdiğim kulaklığın babası da var. https://www.itopya.com/razer-blackshark-v2-pro-kablosuz-gaming-kulaklik/ :D
çok hoj
Post automatically merged:

Corsair'ı sevmediğimi nereden çıkardın?

HS35 önermemem, Corsair'ı sevmediğim anlamına gelmiyor.
HS60 Pro' yuda önermiyorsun üstelik fiyatı çok düşmüşken.

yok bende zaten şikayetçi dğeilim ama bass var mı diye sorunca en üstden örnek verdim kimisi bass manyağı oluyor onlara sony kulaklık öneriyorum. Aşırı bir bass merakı yoksa zaten gayet yeterli, Bu arada g pro x imi iade ettin?
evet g pro x i iade ettim

sizce mh751 mi yoksa cloud 2 mi aşırı kararsız kaldım. mh751 çok ergonomik yılın kulaklığına oynamış mici kaliteli sesi iyi diyorlar. cloud 2 kulaklığı hala üretiliyor mici kaliteli ses seviyesi iyi deniyor sizce hangisi?

evet g pro x i iade ettim
bir anlık gazla aldım ben. baktım bütün pro oyuncularda var bi baktım yok abi yazılım desen deli ediyor eski ayarlara dönüyor her uygulama için ayrı ayar yapmak lazım tak çalıştır kulaklık iyidir

HS60 Pro'yu önermiyor muyum?

Sadece markası Corsair diye daha mı iyi olduğunu sordum, bu HS60 Pro önermediğim anlamına gelmiyor.
Corsair diye daha iyi olacak diye bir şey yok. HS35 o fiyat bandında benim için ilk sıralarda geliyor o yüzden onu önerdim. HS60 Pro' yu da fiyatı olduğundan düşük olduğu için önerdim.

Pro X'i ben iade ettim sesi az geldiği için
PRO X iade ettiysen sana önerdiğim kulaklığın babası da var. https://www.itopya.com/razer-blackshark-v2-pro-kablosuz-gaming-kulaklik/ :D

sizce mh751 mi yoksa cloud 2 mi aşırı kararsız kaldım. mh751 çok ergonomik yılın kulaklığına oynamış mici kaliteli sesi iyi diyorlar. cloud 2 kulaklığı hala üretiliyor mici kaliteli ses seviyesi iyi deniyor sizce hangisi?

bir anlık gazla aldım ben. baktım bütün pro oyuncularda var bi baktım yok abi yazılım desen deli ediyor eski ayarlara dönüyor her uygulama için ayrı ayar yapmak lazım tak çalıştır kulaklık iyidir
aynen öyle uygulaması leş gibi uygulama yüklediğinde direk sesi kısılıyor zaten

Void RGB’nin kendi yazılımı ile bağlantı ve senkronizasyon sorunları var, ayrıca cızırtı sıkıntısı yaşayanlarda var.

Cloud 2 her türlü daha iyi eskide olsa hala taş gibi.

Sana şunu söyleyeyim kablosundaki sağlamlığı, şık basit kutusuna, mikrofon desen sana söven birisimi oldu yakınlaşarak onu bastırmasına ve verdiği bass kuvetti sanki 1000W lık araba subwoofer kulağını dayamış gibi ses vermesi ve film müzik dinleyeceğin zaman pahalı sony ses sistemi kadar berrak ses verebilen nadir kulaklıklardan fakatttttttt deri "padleri çok çabuk yıpranıyor ve mikrofonun bükülmesini sağlayan yapıyı çok hareket ettirme sonucunda üstünde bulunan kılıf gerilmeden dolayı gevşeyip katlanmaya başlıyor ayrıca yazılımı yok" bunların dışında 10 numara kulaklık.

Sana şunu söyleyeyim kablosundaki sağlamlığı, şık basit kutusuna, mikrofon desen sana söven birisimi oldu yakınlaşarak onu bastırmasına ve verdiği bass kuvetti sanki 1000W lık araba subwoofer kulağını dayamış gibi ses vermesi ve film müzik dinleyeceğin zaman pahalı sony ses sistemi kadar berrak ses verebilen nadir kulaklıklardan fakatttttttt deri "padleri çok çabuk yıpranıyor ve mikrofonun bükülmesini sağlayan yapıyı çok hareket ettirme sonucunda üstünde bulunan kılıf gerilmeden dolayı gevşeyip katlanmaya başlıyor ayrıca yazılımı yok" bunların dışında 10 numara kulaklık.
ha o zaman bana göre değil ben biraz sert kullanıyorum

@bariskarali teşekkür ederim hocam bu fiyata alacağım en iyi kulaklık cloud 2 olacak. gri ya da metal rengini almayı düşünüyorum. alınca görüşlerimi yazarım buraya, Sevgiler <3

sert kullanma tarzını anlayamadım ben bu kulaklıkla bisikletle beraber takla attım ön freni fazla sıkmışım mekanik disk olduğu için belli bir ısınmadan sonra kitledi yere yapıştım fakat kulaklık çıtası kesin çatladı dedim üstünde çizik noktalar vardı sadece :D

@bariskarali teşekkür ederim hocam bu fiyata alacağım en iyi kulaklık cloud 2 olacak. gri ya da metal rengini almayı düşünüyorum. alınca görüşlerimi yazarım buraya, Sevgiler <3
kırmızı al bence kırmızı daha hoş duruyor. Tabi o da zevkine kalmış :)

Geri