Neler Yeni

HyperX Cloud 3 alınır mı?

emrdgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
emre doğan
Bütçe
4000
Merhaba. Dizüstü bilgisayarım için güzel bir kulak üstü kulaklık arayışındayım. Şu an için aklımda HyperX Cloud 3 var fakat bu kulaklığın ses seviyesinin çok tatmin edici olmadığı ve müzik için pek uygun olmadığı söyleniyor. Müzik dinlemeyi de seven biri olarak hem oyunlarda hem de müzik dinlerken tatmin edebilecek güzel bir oyuncu kulaklığı önerirseniz sevinirim. 4000 TL bütçem var. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Yuzarsef
alınır

Kosi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Enes Koskos

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Alinir diyorlar ben kullanmadım fakat şunu belirtmek isterim daha geçenlerde kablosuz versiyonu ciddi bir indirime girmişti
Uzun lafın kısası indirim beklenebilir aceleniz yoksa

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ümit Ekmekçioğlu
Ben Cloud 2 olanını kullanıyorum 2 senedir. Hala da canavar gibi iş görüyor. Müzik, oyun veya bir şeyler dinleme amacıyla gayet iyi

AWB794

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Çetin Özgür

"HyperX Cloud 3 alınır mı?" forumda en çok sorulan soru herhalde. Bilmediğim için soruyorum. Hyperx Cloud 3 kelimesini filtreleyebilir miyim?​

Ben uzun zamandır kulanıyorum çok memnunum. Tam fiyat perfonmas ürünü. Tek kusuru mikrofonu başarılı değil. Oyuncu kulaklıklarında mikrofonu başarılı ürün görmedim zaten.

Koz-1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Koz Bir
Merhaba. Dizüstü bilgisayarım için güzel bir kulak üstü kulaklık arayışındayım. Şu an için aklımda HyperX Cloud 3 var fakat bu kulaklığın ses seviyesinin çok tatmin edici olmadığı ve müzik için pek uygun olmadığı söyleniyor. Müzik dinlemeyi de seven biri olarak hem oyunlarda hem de müzik dinlerken tatmin edebilecek güzel bir oyuncu kulaklığı önerirseniz sevinirim. 4000 TL bütçem var. Şimdiden teşekkür ederim.
anlık olarak cloud 3 kulağımdayken yazıyorum ses seviyesi yeterli, oyun performansına zaten diyecek yok, müzik için uygun olmadığını söyleyenler müzikten anlamıyorlar sanırım. müzik için ortalama seviyede. kulaklığım her şeyi üst seviye olunca ortalama seviyede kalan bir şeyi sanki kötüymüş gibi lanse ediyorlar hayır dostum böyle bi şey yok senin için müzik önemliyse studio kulaklığı bulabilirsin aynı fiyata çok da güzel müzik dinletir ama oyun oynatmaz senin için oyun önemliyse arada da müzik dinleyeceğim diyorsan ortalama bir müzik performansıyla cloud 3 tercih edersin ki biraz bu işlerden anlıyorsan araştırıyorsan ekolayzer ayarları yapıp bu müzik deneyimini de üst seviyeye çıkarabilirsin iyi forumlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
hasan feyzi kaya
bende şuan kullanıyorum baya iyi alınır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri