CheckMateMaster
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 293
3 bin tl bütçem var. genellikle oyun oynarım bazende müzik dinlerim
Alınmaz MCHOSE x9 al3 bin tl bütçem var. genellikle oyun oynarım bazende müzik dinlerim
aralarındaki fark nedir hocamAlınmaz MCHOSE x9 al
alınır. mchose x9 al diyen arkadaşın dediği kulaklık kablosuz ama sanırım tek pembe rengi kaldı stokta.3 bin tl bütçem var. genellikle oyun oynarım bazende müzik dinlerim
Eskiden fiyatında rakipsizdi şu an rakipsiz mi bilmiyorum , kullanıyorum memnunum.3 bin tl bütçem var. genellikle oyun oynarım bazende müzik dinlerim
hocam kablosuz kulaklık istemiyorum teşekkürleralınır. mchose x9 al diyen arkadaşın dediği kulaklık kablosuz ama sanırım tek pembe rengi kaldı stokta.
hocam jackı direk bilgisayara mı taktınız yoksa usb üzerinden mi bağladınızEskiden fiyatında rakipsizdi şu an rakipsiz mi bilmiyorum , kullanıyorum memnunum.
usb üzerinden bağladım daha iyi ses veriyor.hocam kablosuz kulaklık istemiyorum teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam jackı direk bilgisayara mı taktınız yoksa usb üzerinden mi bağladınız
teşekkürler hocam zamanınızı ayırdığınız içinusb üzerinden bağladım daha iyi ses veriyor.
aldın mıteşekkürler hocam zamanınızı ayırdığınız için
şuan sipariş ettimaldın mı
hayırlı olsunşuan sipariş ettim
Evet bende cloud 2 den geçtim ses seviyesi çok iyi ve ayrıca kablosuz kulaklık büyük nimetmişalınır. mchose x9 al diyen arkadaşın dediği kulaklık kablosuz ama sanırım tek pembe rengi kaldı stokta.