Evet burada hyperx cloud 3 wirelles var.ses ayarlarından seçili mikrofonu kontrol ettiniz mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
uygulaması yüklü mü?Evet burada hyperx cloud 3 wirelles var.
Varsayılan olarak ayarlı değil mi hocamEvet burada hyperx cloud 3 wirelles var.
uygulaması yüklü mü?
Varsayılan olarak ayarlı değil mi hocam
Burası normal kulağlığın üstünde ki düğmeyi tekrar kontrol edin mikrofonu çıkarıp takın tekrar olmazsa uygulamasını indirip oradan mikrofonu kontrol edinMesaj otomatik birleştirildi:
bu şekilde görünüyor
uygulama var uygulamadna mici etkinleştirince bir ses geliyor kulaklıktan ancak yine de çalışmıyor ve micte hiçbir şekilde ışık göremedim kırmızı bir ışık var ya videolarda o ışık ne kapalı ne açıkken yok benimkindeMesaj otomatik birleştirildi:
bu şekilde görünüyor
Burası normal kulağlığın üstünde ki düğmeyi tekrar kontrol edin mikrofonu çıkarıp takın tekrar olmazsa uygulamasını indirip oradan mikrofonu kontrol edin
Çok tuhaf çalışmaması için şuan bir sebep gözükmüyor farklı usb portu deneyin hocam başka yapılacak bir şey gelmiyor aklımauygulama var uygulamadna mici etkinleştirince bir ses geliyor kulaklıktan ancak yine de çalışmıyor ve micte hiçbir şekilde ışık göremedim kırmızı bir ışık var ya videolarda o ışık ne kapalı ne açıkken yok benimkinde
O zaman ürün kesinlikle bozuk, geri gönderirken kulaklığı da göndermemiz gerekiyor mu yoksa mikrofon mu sadece acabaÇok tuhaf çalışmaması için şuan bir sebep gözükmüyor farklı usb portu deneyin hocam başka yapılacak bir şey gelmiyor aklıma
Komple gönder hocamO zaman ürün kesinlikle bozuk, geri gönderirken kulaklığı da göndermemiz gerekiyor mu yoksa mikrofon mu sadece acaba
amazondan aldın demiO zaman ürün kesinlikle bozuk, geri gönderirken kulaklığı da göndermemiz gerekiyor mu yoksa mikrofon mu sadece acaba
Hocam ben mici sonradan denedim hemen deneyin.benimde şimdi kargom geldi denicem mikrofonu
Direkt iade ediyorum hocam ya hiç uğraşılmaz bunların süreciyle.Komple gönder hocam
Hayır teknosadanbenimde şimdi kargom geldi denicem mikrofonu
amazondan aldın demi