Neler Yeni

🔥İndirim HyperX Cloud 3 Wireless 4079 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali Karaduman
Kablo sıkıntı yaratmıyorsa kablolu tercih etmen senin yararına olur. Hem çözünürlük artar hem de kablosuzun getirdiği birçok handikaptan kurtulmuş olursun.
heves ettim hocam kablosuz kulaklıklara bide almışken ufaktan bayılayım bir kere alayım diyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Abdullah
Kimisi de 10 yıl kullanmış. Kulaklıklar daha hassas, çok değişkenli ürünler. Performansları da kaliteleri de kişiye göre değişebiliyor.
biraz da şanş işi ancak kafayı sıkıyor genel olarak cloud serisi . Kalite olarak da şansıma artık

Xef1ONYX

80+
3kya aldığım barracuda şuna seste boy boy fark attı ya, daha da hyperx almam. Gerçekten ses olarak çok kötü
Hyperx demeyelim bence model bazında konuşmak lazım, cloud orbit s hepsine fark atar benden demesi.

AsabiHoroz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Furkan Sünney

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
vladimiz putin
Seslerde robotlaşma var. Bu şikayette bir sürü konu şikayete denk geldim. Senin sesin karşıya dinlediğin müzik film arkadşlarının sesleri fark etmiyor hepsi birden robotlaşıyor. Bunu şey gibi düşünme internetinde ufak kesilmeler olduğundaki robotlaşma değil bildiğin sen robotmuşsun gibi ses gidiyor. Kesinti vs yok robot konuşuyor gibi oluyor.
bende de havit fuxi h7 de boyle oluyordu..

fayuk_w

80+ Bronze
Top Bottom