D docc 80+ Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 292 Reaksiyon skoru 40 28 Şubat 2025 #1 tam olarak anlamadım ngenutiy programından açmalı mıyım ? işe yarar bir özelik mi
MERTSAK 80+ Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 67 Reaksiyon skoru 13 28 Şubat 2025 #2 Kullanacaksan DTS Sound Unbound uygulamasini ms store üzerinden indir, zaten direkt lisanslanıyor. NGENUITY içerisindekini önermiyorlar.
Kullanacaksan DTS Sound Unbound uygulamasini ms store üzerinden indir, zaten direkt lisanslanıyor. NGENUITY içerisindekini önermiyorlar.
D docc 80+ Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 292 Reaksiyon skoru 40 4 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 MERTSAK yazmış: Kullanacaksan DTS Sound Unbound uygulamasini ms store üzerinden indir, zaten direkt lisanslanıyor. NGENUITY içerisindekini önermiyorlar. Devamı için tıklayın... eyvallah reisim yaptım oldu
MERTSAK yazmış: Kullanacaksan DTS Sound Unbound uygulamasini ms store üzerinden indir, zaten direkt lisanslanıyor. NGENUITY içerisindekini önermiyorlar. Devamı için tıklayın... eyvallah reisim yaptım oldu