Hyperx cloud 3 wireless alınır mı

『Forbidden』

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
367
arkadaşlar geçen hafta could 3 wirless alacaktım seveni olanı kadar gömeni de çok ses seviyesi çok kötü oyunda ayak sesi duyulmuyor diyen bile var bu fiyata başka ne alabilirim birisi ATK Mercury ı eSports önerdi cloud 3 wirless kullanan varsa bilgi verebilir mi

Ses ayarı çekildikten sonra düzeliyor.Kullanıcısıyım alınir fakat iyi fiyattan yakalamak gerek

arkadaşlar geçen hafta could 3 wirless alacaktım seveni olanı kadar gömeni de çok ses seviyesi çok kötü oyunda ayak sesi duyulmuyor diyen bile var bu fiyata başka ne alabilirim birisi ATK Mercury ı eSports önerdi cloud 3 wirless kullanan varsa bilgi verebilir mi
3kya almıstım iyi fiyattan bulamazsan alma derim, Atk mercury güzel kulaklıktır sen yine fiyat araştırması yap derim kanka.

Mchose v9 pro alabilirsin.

Evet baya güzelmiş atk mı daha iyi olur bunu harbi güzelmiş bu
Bizzat atk mercury kullandım ps5 için ama memnun değilim. Ağır, vadettiği pil süresini karşılamıyor ve arada bir ses kesiliyordu. Arkadaşıma sattım o PC için kullanıyor bir sorun yaşamadı ama kullanılabilen platformda da sorunlu çalışıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,169,451
Üyeler
185,730
Son üye
infaz
Geri