Neler Yeni

Yardım Hyperx Cloud 3 Wireless Gelen ve Giden Robotik Sesler

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Tam olarak sorunun neyden kaynaklandığını cidden çözemedim. Hyperx Cloud 3 kullanıyorum benim sesim, oyunun sesleri, discordda arkadaşlarımın sesleri robot konuşuyormuş gibi oluyor. Discord vpn ile girdiğim için orda problem yaşadığımı düşünüp discord kullanmayı bıraktım geçici olarak. Farklı bir kulaklık ilede denedim kablolu bir kulaklık arkadaşım çok nadir de olsa sesin robot gibi geldi dedi ama kendim oyunda vs robot sesle karşılaşmadım farklı kulaklıkta. Belkide farklı kulaklıkta o anki kopmadan kaynaklı vs olabilir bilmiyorum. Pc teknik servise daha önce gönderdim her parça üreticiye gitti incelendi bazı parçalar sıfırı ile değişti anakartta bluetooth kısmı parça değişimi yapıldı. Sorun tam olarak nerde çözemedim ama Hyperx kullandığım zamanlarda bu problemi kesin yaşıyorum. Bazen saatlerce olmuyor bazen üst üste sürekli oluyor. Anakart mı problemli kulaklık mı vs çözemedim. Anakartım MSI B650 Gaming Plus Wifi bu anakartı veya kulaklığı kullanıp aynı problemi yaşayan var mı? Artık kafayı yemek üzereyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Ysfgms @sdy. @Phoenixxx Selam dostlar başka konumda konuşmuştuk. Az önce farklı bir forumda aynı problemi anlatan farklı kullanıcılar gördüm. Bu kulaklıktaki problem gerçekten kulaklıktansa ve bu kulaklık pc de bu problemi farklı kulaklıkta yaşatacak duruma sokar mı? Hyperx e iletişim formu açtım şimdide instagram üzerinden yazıcam.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,560
Üyeler
169,306
Son üye
Tarhunz
Top Bottom