Rtings'in dediğine göre Cloud 2/II 'nin bir tık iyisi bu kulaklık. Ocak ayı gelmeden alın derim. 12 taksitle 1243TL'ye aldım ben. Gayet mantıklı 12 taksitle almak bence.
ee ne var yani ses kartı yok diye kötü mü oluyoses kartı yok bunun.
hocam ben razer krakenv3 aldım gayet memlunum piyasasına bakıp onuda deneyebilirsin tavsiye ederim
Rtings'in dediğine göre Cloud 2/II 'nin bir tık iyisi bu kulaklık. Ocak ayı gelmeden alın derim. 12 taksitle 1243TL'ye aldım ben. Gayet mantıklı 12 taksitle almak bence.
Cloud2 wireless almaya niyetim var benimde alınır mı diyorsunCloud 2yi tercih ederim 1295 TL ve ses kartı var ses kartları 500den basliyo yani cloud Alpha alsak ses kartı alsak 1683 TL oluyo
Hocam 6 aylık enflasyona göre kar eden banka değil siz oluyorsunuz. Ayrıca vade farkı faiz değildir hocam. İslamda vade farkı vardır ve helaldir. Önemli olan satış sırasında anlaşılmış olsun. Yani satış sırasında şimdi ödersen 1200 TL , taksitle ve ya gecikmeli ödeyeceksen 1300TL diyebilirsiniz.Faiz vermeyin 6 aya kadar vade almıyor zaten (dinci değilim, paranızla başkalarını zengin etmeyin)
Bu hiç aklımıza gelmedi teşekkürler bizi düşündüğünüz için.Faiz vermeyin 6 aya kadar vade almıyor zaten (dinci değilim, paranızla başkalarını zengin etmeyin)
banka kazanıyor çünkü o da ona göre bağlantılar yapıyor olmayan paraları fonluyor.Hocam 6 aylık enflasyona göre kar eden banka değil siz oluyorsunuz. Ayrıca vade farkı faiz değildir hocam. İslamda vade farkı vardır ve helaldir. Önemli olan satış sırasında anlaşılmış olsun. Yani satış sırasında şimdi ödersen 1200 TL , taksitle ve ya gecikmeli ödeyeceksen 1300TL diyebilirsiniz.
Olmayan parayı kimse fonlayamaz hocam. Banka siteye ödemesini her türlü yapar. BİM örneğinden gidebiliriz. BİM'den gidip bir kulaklık aldınız diyelim 6 taksitle. BİM bankadan parayı ortalama 15 gün içerisinde alır. Yani banka senin aldığın kulaklığın parasını 15 gün içerisinde BİM'e öder. Sen ise gidip Bankaya 6 taksitle ödersin. Banka o zaman nerden kazanır? 1: Eğer ödemeyi geciktirirsen faiz uygular kazanır. 2: Satış sonrası sana ekstra taksit bölmeyi önerir oradan kazanır.banka kazanıyor çünkü o da ona göre bağlantılar yapıyor olmayan paraları fonluyor.