🔥İndirim HyperX Cloud Core + 7.1 Oyuncu Kulaklığı 1.099 tl

Aldım valla, dursun kenarda. Anakartın ses kartı gayet yeter buna. Muhtemelen ücretsiz DTS üyeliği de veriyordur.

Sürücüsü büyük olabilir ama sana gelen ses aşırı az. Sırf bu yüzden satıp cloud 2 aldım rahatladım vallahi
Senin ses kartından kaynaklı bu durum. Cloud 2 almak yerine ufak bi usb amp alsan sorunun kökünden çözülürdü.

Senin ses kartından kaynaklı bu durum. Cloud 2 almak yerine ufak bi usb amp alsan sorunun kökünden çözülürdü.
Cloud core dts versiyon ses kartı yoktu cloud core u yüksek fiyattan satınca cloud 2 yi de uygun fiyattan yakalayınca kaçırmayım dedim.

Aldım valla, dursun kenarda. Anakartın ses kartı gayet yeter buna. Muhtemelen ücretsiz DTS üyeliği de veriyordur.
Benimki yalan oldu, fiyat hatasından iptal etmişler.

alınmaz. ses kartı yok...
HA HA HA ciddimisin sen ya ? bu fiyata bedava bu kulaklık BE DA VA işten anlamayan 53mm ve eko ayarları o kadar muhteşemki ses kartı bile olmadan çok fazlasıyla sizi tatmin eder o fiyat bandında

Benimki de iptal oldu. Her şirketten beklerdim ama Amazon da bu ayaklara giriyorsa. Yurt dışında böyle bir şey olacağını sanmıyorum. Denetimi bizimkilere bırakırlarsa çok böyle şeyler görürüz

Geri