HyperX Cloud Core II Wireless Mikrofon kalite sorunu / kulaklık önerisi

Jenga

80+
Reaksiyon skoru
0
Bugün HyperX Cloud II Core Wireless modelini aldım ve mikrofon sesi karşı tarafa kısık ve kalitesiz şekilde iletiyor . Driverları falan da kurdum ses ayarlarında 1 kanal 16 bit 16000hz teyp kalitesi çıkıyor bu da değiştirilmiyor muhtemelen buna bağlı çözümünü bilen var mı ? Eğer ki çözümü yoksa 3-4k bandında kablolu veya kablosuz kulaklık önerirseniz iyi olur

Ekler

• image.webp
    image.webp
    15.3 KB · Hit: 25
Cloud II ama core modeli. Sanırım bir düşük versiyonuydu.
Kendi uygulamasına da bak. DTS:X mi neydi, store'da var.

Cloud III Kablolu öneririm, çok iyi.

Cloud 2 kabloludan bu kulaklığa geçtim. Arkadaşlarım hiçbir fark olmadığını, önceki sesle aynı kalitede geldiğini söyledi. Muhtemelen driver veya farklı bir sorunun var.

Cloud 2 kabloludan bu kulaklığa geçtim. Arkadaşlarım hiçbir fark olmadığını, önceki sesle aynı kalitede geldiğini söyledi. Muhtemelen driver veya farklı bir sorunun var.
Zaten bir sorun olduğu çok belli çünkü bu kadar basit bir kulaklık değil bu model de işte çözümünü bulamadım

Bende de bu kulaklık var ve daha önce kimsenin kötü veya az ses geldiğine rastlamadım. Aksine gayet anlaşılır şekilde gidiyor. Sizinkinde sıkıntı çıkmış olabilir değişim talep edebilirsiniz bence. Şarjı uzun gidiyor. Sadece kafam büyük olduğu için biraz sıkıyor başka sıkıntısı yok.

Bende de bu kulaklık var ve daha önce kimsenin kötü veya az ses geldiğine rastlamadım. Aksine gayet anlaşılır şekilde gidiyor. Sizinkinde sıkıntı çıkmış olabilir değişim talep edebilirsiniz bence. Şarjı uzun gidiyor. Sadece kafam büyük olduğu için biraz sıkıyor başka sıkıntısı yok.
Ürün iyi üründe sorun olduğunu sanmıyorum sorun yazılımsal veya windowsa bağlı sürüm hatası falan tüm ses aygıtlarını tekrar kaldırıp kurdum bir şey değişmedi

Bugün HyperX Cloud II Core Wireless modelini aldım ve mikrofon sesi karşı tarafa kısık ve kalitesiz şekilde iletiyor . Driverları falan da kurdum ses ayarlarında 1 kanal 16 bit 16000hz teyp kalitesi çıkıyor bu da değiştirilmiyor muhtemelen buna bağlı çözümünü bilen var mı ? Eğer ki çözümü yoksa 3-4k bandında kablolu veya kablosuz kulaklık önerirseniz iyi olur
Düzeyler kısmında +db yapabiliyor musun
Yapamıyorsan firmware güncellemesi yap
Bende de kablolu cloud 2 var sendeki gibi ses az geliyordu kulakiçi de taktığım için harici mikrofon aldım sende harici mikrofon alabilirsin

Geri