🔥İndirim 🔥HyperX Cloud Core Wireless (DTS) Kulaklık 1049TL🔥

Cloud 2 ile farkları neler? Wireless olması dışında.

Cloud 2 ile farkları neler? Wireless olması dışında.
Knk karşılaştırma siteleri var ordan bak kişiden kişiye değişir yorumlar mesela bana çok bass lı geliyo cloud2 ondan daha sade temiz ses veren kulaklık kullanıyom corsair void elite var en baba kulaklık bana kalırsa

önceki indirimi kaçırmıştım bu sefer aldım ancak şüpheliyim. kafam büyük, olmaz da sıkarsa iade edicem

Zaten süresi vardı 2 saat falan stoktan dolayı bitmedi yani. Olsun yeni indirimlee gelir
Wireless kulallık almadan ölmeyecem kulağımda kulaklıkla koltuktan kalkıp su alıp gelecem ahtım var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

önceki indirimi kaçırmıştım bu sefer aldım ancak şüpheliyim. kafam büyük, olmaz da sıkarsa iade edicem
Bana cloud2 olmuyo sonuna kadar açıyom olmuyo en rahhhat corsair void oldu kafam büyük benimde

Wireless kulallık almadan ölmeyecem kulağımda kulaklıkla koltuktan kalkıp su alıp gelecem ahtım var

Bana cloud2 olmuyo sonuna kadar açıyom olmuyo en rahhhat corsair void oldu kafam büyük benimde
stgkjdaljghdgşldfgdgf

İade etme hocam @Koraybaba ya sat bence adam alamadı parasını denkleştirsin ona sat beğenmezsen

Büyüklüğü kablolu Cloud II'ye göre nasıl? Benim de kafa büyük, düz Cloud II olmuyordu. Böyle 1 cm daha uzasa sorun çözülecekti de olmadı.
Alpha S tam oluyordu.
Herhalde aynı veya çok az küçüktür diye düşünüyorum.

Büyüklüğü kablolu Cloud II'ye göre nasıl? Benim de kafa büyük, düz Cloud II olmuyordu. Böyle 1 cm daha uzasa sorun çözülecekti de olmadı.
Alpha S tam oluyordu.
Herhalde aynı veya çok az küçüktür diye düşünüyorum.

Bunu ben de sordum ama yanıt veren olmadı. Bunun için hem cloud2 kablolu olanı kullanan hem de cloud core wireless kulaklığı kullanan biri lazım sanırsam.

Neyse kargo geldiğinde göreceğim bakalım. Cloud2 gibi ise benim için okey 6-7 sene kullandım cloud2'yi çok memnundum ama ömrü doldu bozuldu :cry:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,458
Üyeler
185,732
Son üye
internettenparakazan
Geri