Neler Yeni

🔥İndirim 🔥HyperX Cloud Core Wireless (DTS) Kulaklık 1049TL🔥

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,319
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Bitti agalar

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Cloud 2 ile farkları neler? Wireless olması dışında.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,319
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil

Koraybaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Koray Somuncu
Cloud 2 ile farkları neler? Wireless olması dışında.
Knk karşılaştırma siteleri var ordan bak kişiden kişiye değişir yorumlar mesela bana çok bass lı geliyo cloud2 ondan daha sade temiz ses veren kulaklık kullanıyom corsair void elite var en baba kulaklık bana kalırsa

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Kayrahan Demir
önceki indirimi kaçırmıştım bu sefer aldım ancak şüpheliyim. kafam büyük, olmaz da sıkarsa iade edicem

Koraybaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Koray Somuncu
Zaten süresi vardı 2 saat falan stoktan dolayı bitmedi yani. Olsun yeni indirimlee gelir
Wireless kulallık almadan ölmeyecem kulağımda kulaklıkla koltuktan kalkıp su alıp gelecem ahtım var
Mesaj otomatik birleştirildi:

önceki indirimi kaçırmıştım bu sefer aldım ancak şüpheliyim. kafam büyük, olmaz da sıkarsa iade edicem
Bana cloud2 olmuyo sonuna kadar açıyom olmuyo en rahhhat corsair void oldu kafam büyük benimde

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,957
İsim
Orkun
Wireless kulallık almadan ölmeyecem kulağımda kulaklıkla koltuktan kalkıp su alıp gelecem ahtım var

Bana cloud2 olmuyo sonuna kadar açıyom olmuyo en rahhhat corsair void oldu kafam büyük benimde
stgkjdaljghdgşldfgdgf

İade etme hocam @Koraybaba ya sat bence adam alamadı parasını denkleştirsin ona sat beğenmezsen

Penguen

80+ Silver
Büyüklüğü kablolu Cloud II'ye göre nasıl? Benim de kafa büyük, düz Cloud II olmuyordu. Böyle 1 cm daha uzasa sorun çözülecekti de olmadı.
Alpha S tam oluyordu.
Herhalde aynı veya çok az küçüktür diye düşünüyorum.

Zaris

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
SICAK FIRSATLAR
Büyüklüğü kablolu Cloud II'ye göre nasıl? Benim de kafa büyük, düz Cloud II olmuyordu. Böyle 1 cm daha uzasa sorun çözülecekti de olmadı.
Alpha S tam oluyordu.
Herhalde aynı veya çok az küçüktür diye düşünüyorum.

Bunu ben de sordum ama yanıt veren olmadı. Bunun için hem cloud2 kablolu olanı kullanan hem de cloud core wireless kulaklığı kullanan biri lazım sanırsam.

Neyse kargo geldiğinde göreceğim bakalım. Cloud2 gibi ise benim için okey 6-7 sene kullandım cloud2'yi çok memnundum ama ömrü doldu bozuldu :cry:

Top Bottom