hyper x cloud 3 wireless su anda indirimdeBen kablosuz kulaklık arıyorum da ne önerirsiniz?
nerde indirimde hocamhyper x cloud 3 wireless su anda indirimde
Teknosa satıyor şu anda. Teknosa'nın kendi sitesinden veya hepsiburada üzerinden (Tavsiyem) bakabilirsin. Fiyatı gayet iyi ben de alacağım bir tane.nerde indirimde hocam
benim merak ettiğim kablosuzda performans kaybı olmuyor mu fps oyunlar için kesinlikle büyük rahatlık kablo sürtmesi vsde ses kalite vs etkilemiyor mu ?Teknosa satıyor şu anda. Teknosa'nın kendi sitesinden veya hepsiburada üzerinden (Tavsiyem) bakabilirsin. Fiyatı gayet iyi ben de alacağım bir tane.
hayır o devir çok eskidendi mouselarda da olduğu gibibenim merak ettiğim kablosuzda performans kaybı olmuyor mu fps oyunlar için kesinlikle büyük rahatlık kablo sürtmesi vsde ses kalite vs etkilemiyor mu ?
kullanılmayacak durumdaysa evet onun dışındaysa hayırRazer Blackshark V2X'ten geçmeye değer mi?
Düzeltme akakçe'de kablosuz görünüyor ama linke girince kablolu pardonnerde indirimde hocam
Cloud 2 daha iyi ben 2 senedir kullanıyorum çok memnunum fps oyunu oynadığım için aldım2k bandında kulaklık arıyordum alsam mı acaba yada full rog set mi yapsam diye düşünüyorum şuan
ben hala kararsızım delta s düşünüyorum 2. el rog set yapmış olayım farklı olmasın sonuncudaCloud 2 daha iyi ben 2 senedir kullanıyorum çok memnunum fps oyunu oynadığım için aldım