HyperX Cloud III S Wireless Black-Red Gaming Headset 4.654,05 TL

Bu EQ ayarını yapın arkadaşlar. Stok halini beğenmeyeceksiniz.
1764281054022.webp

Fiyat çok iyi, kulaklık çok iyi fakat, cloud 3 ile dizaynı aynı olduğu için cloud3 teki yaşanan problemin aynısı bundada yaşanabilir. Bir çok kişi kulaklığın bu kısmının kırıldığından bahsetmiş haberiniz olsun. Bende almayı düşünürken bu sebeple vazgeçtim. Eğer kafanız küçük ise yine problem olmayabilir tabi

Ekler

• randomly-noticed-this-pretty-spontaneous-damage-on-the-v0-57dkfm4873rc1.webp
    randomly-noticed-this-pretty-spontaneous-damage-on-the-v0-57dkfm4873rc1.webp
    43.2 KB · Hit: 148
HS80 wireless modelinden geçilir mi buna arkadaşlar?

ekim başı almıştım çok şükür bu günde zarar etmişiz

Aradaki 2 kat fiyat farkı var bende 2300 e almıştım kabloluyu gayet iyi bence arada farkı anlamazsın
kanka kablo uzunlugu ne kadar masanın altında benim kasa arkadan takıp oyle kullanmam lazım yani uzun olması lazım kablonun sende var diye soruyorum merak ettim

Uzun süre kullanımda kafada iz yapar mı?

Fiyat çok iyi, kulaklık çok iyi fakat, cloud 3 ile dizaynı aynı olduğu için cloud3 teki yaşanan problemin aynısı bundada yaşanabilir. Bir çok kişi kulaklığın bu kısmının kırıldığından bahsetmiş haberiniz olsun. Bende almayı düşünürken bu sebeple vazgeçtim. Eğer kafanız küçük ise yine problem olmayabilir tabi
Alüminyum orası bu modelde senin gösterdiğin plastik gibi duruyor ben bu sorunu çok kulaklıkta yaşadım bunda yaşamadım

cloud3 kablolu var, bunu alsam elimde ki kablolu modeli kaça okuturum? hiç bir sıkıntısı yok tertemiz ürün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,401
Üyeler
185,721
Son üye
losw3x
Geri