canimbenes
80+
- Reaksiyon skoru
- 106
Bu EQ ayarını yapın arkadaşlar. Stok halini beğenmeyeceksiniz.
bi baktım vıdeolara hosuma gıttı kanka yoksa kulaklıgın cek geç karsıyaAlınır mı değer mi o fiyata kulaklık arıyorum bende
Aradaki 2 kat fiyat farkı var bende 2300 e almıştım kabloluyu gayet iyi bence arada farkı anlamazsın2500 e bugün cloud 3 kablolu aldım iade etsem mi ?
kanka kablo uzunlugu ne kadar masanın altında benim kasa arkadan takıp oyle kullanmam lazım yani uzun olması lazım kablonun sende var diye soruyorum merak ettimAradaki 2 kat fiyat farkı var bende 2300 e almıştım kabloluyu gayet iyi bence arada farkı anlamazsın
Alüminyum orası bu modelde senin gösterdiğin plastik gibi duruyor ben bu sorunu çok kulaklıkta yaşadım bunda yaşamadımFiyat çok iyi, kulaklık çok iyi fakat, cloud 3 ile dizaynı aynı olduğu için cloud3 teki yaşanan problemin aynısı bundada yaşanabilir. Bir çok kişi kulaklığın bu kısmının kırıldığından bahsetmiş haberiniz olsun. Bende almayı düşünürken bu sebeple vazgeçtim. Eğer kafanız küçük ise yine problem olmayabilir tabi
kablosuz ?? (edit düz model ile farkını soruyon sandım s olunca ne oluyoru sormuşsun :d)Cloud 3 ile farkı nedir bilen varmı?