Neler Yeni

HyperX Cloud ll Alınır mı ?

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Kulaklığın çıkarılmasının 6. yılındayız sizce hâlâ alınır mı ? Sıfır buldum sadece açılıp denenmiş PC toplamaktan vazgeçtiği için 650 TL'ye satıyor adam elden alacağım. Yani yıllar önce çıkan kulaklık yerine bu fiyata daha iyi alternatif var mı ?

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Kulaklığın çıkarılmasının 6. yılındayız sizce hâlâ alınır mı ? Sıfır buldum sadece açılıp denenmiş PC toplamaktan vazgeçtiği için 650 TL'ye satıyor adam elden alacağım. Yani yıllar önce çıkan kulaklık yerine bu fiyata daha iyi alternatif var mı ?
Alınır,
Ben bizzat kullanıyorum tüm sorularını sor 1 ay ya oldu ya olmadı , incelemesini yapacağım.

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
955
İsim
Oğuzhan
Şuan kullanmaktayım. Sorun varsa alabilirim. Ayrıca o kulaklık kampamyada 650 TL'Ye düştü Teknosa da ara arada 700 civarı oluyor zaten şuan 770 TL. Bende 2.el sıfırdan farksızını 500 TL'ye aldım. 2.el için o miktar çok pahalı, 1-2 aylık ve temiz ise alınabilir lakin pahalı genede. Pazarlık yapmayı dene

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuan kullanmaktayım. Sorun varsa alabilirim. Ayrıca o kulaklık kampamyada 650 TL'Ye düştü Teknosa da ara arada 700 civarı oluyor zaten şuan 770 TL. Bende 2.el sıfırdan farksızını 500 TL'ye aldım. 2.el için o miktar çok pahalı, 1-2 aylık ve temiz ise alınabilir lakin pahalı genede. Pazarlık yapmayı dene
Ses kalitesi ve mikrofonu nasıl ? Terletme ve dışarı ses verme sorunları var mı ? En çok şüpheye düştüğüm konu mikrofonu...
Alınır,
Ben bizzat kullanıyorum tüm sorularını sor 1 ay ya oldu ya olmadı , incelemesini yapacağım.

T.P.G.

80+ Titanium
Kraken TE al bulabilirsen. Yoksa alınır 650TL'ye.
Bak bu tam 41 yıllık kulaklık.
BeyerDynamic DT 990 PRO Stüdyo Kulaklık Fiyatı - Taksit Seçenekleri (hepsiburada.com)

Umut0526

80+ Silver
bence alınır e sporcular falan hala kullanıyor

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ses kalitesi ve mikrofonu nasıl ? Terletme ve dışarı ses verme sorunları var mı ? En çok şüpheye düştüğüm konu mikrofonu...
Ses kalitesi gayet iyi bu bütçedeki en iyisi olabilir,
Birçok kulaklığı kullandım bana göre bütçesine göre en iyisi.
Mikrofonu iletişim açısından net ama profesyonel olarak kullancaksanız harici 150TLye mikrofon alın.
Kraken TE al bulabilirsen. Yoksa alınır 650TL'ye.
Bak bu tam 41 yıllık kulaklık.
BeyerDynamic DT 990 PRO Stüdyo Kulaklık Fiyatı - Taksit Seçenekleri (hepsiburada.com)
Kraken t.e 800TL hocam mikrofon açısından daha kötü diye biliyorum.

T.P.G.

80+ Titanium
Ses kalitesi gayet iyi bu bütçedeki en iyisi olabilir,
Birçok kulaklığı kullandım bana göre bütçesine göre en iyisi.
Mikrofonu iletişim açısından net ama profesyonel olarak kullancaksanız harici 150TLye mikrofon alın.

Kraken t.e 800TL hocam mikrofon açısından daha kötü diye biliyorum.
Micleri neredeyse aynı hatta bence TE daha iyi.
Bulabilirsen al dedim zaten.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Micleri neredeyse aynı hatta bence TE daha iyi.
Bulabilirsen al dedim zaten.
Valla sizin gibi kullanmadığım için uzun bir süre bilemiyorum,
Micleri karşılaştırdığımızda benimkinin daha net olduğunu söylemişlerdi.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
İzledim zaten geç dönüş için özür dilerim sadece bana öyle dendi ve kendi sesimi de dinlediğimde çok benzerlerdi,
Ses konusunda da thx olmadan c2nin daha başarılı olduğunu düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,715
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom