Hyperx Cloud Stinger 2 Alınır mı?

Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar siz üründen memnun musunuz? Bütçem maksimum 3000tlye kadar çıkıyor fiyatının hakkını verir mi?

SteelSeries Arctis Nova 1 arkadaşlar bu kulaklıkta bir seçeneğim. Sizin yorumlarınız nasıl olur hangisini almalıyım?

Arkadaşlar siz üründen memnun musunuz? Bütçem maksimum 3000tlye kadar çıkıyor fiyatının hakkını verir mi?
ben kullanıyorum açıkcası memnun değilim pek. genel olarak ses kalitesi vs güzel ondan şikayetim yok ama kronikmidir bilmem kulaklığın kısma yeri olan o scrolldan muhtemelen bir anda tek kulaktan ses gidiyor biraz oynayınca düzeliyor orasıyla kulaklığa hiçbirşey yapmadım bir anda kendi kendine oldu. onun dışında mikrofon ile ilgili bazen ses aşırı kötüleşiyor onlada oynayınca düzeliyor aşırı rahatsız edici problemler değil ama o fiyatlara daha iyi kulaklıklar illaki vardır birde fazla dip sesi var

Hocam Havitin uzun ömürlülüğü nasıl olur kaç yıl dayanır?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben kullanıyorum açıkcası memnun değilim pek. genel olarak ses kalitesi vs güzel ondan şikayetim yok ama kronikmidir bilmem kulaklığın kısma yeri olan o scrolldan muhtemelen bir anda tek kulaktan ses gidiyor biraz oynayınca düzeliyor orasıyla kulaklığa hiçbirşey yapmadım bir anda kendi kendine oldu. onun dışında mikrofon ile ilgili bazen ses aşırı kötüleşiyor onlada oynayınca düzeliyor aşırı rahatsız edici problemler değil ama o fiyatlara daha iyi kulaklıklar illaki vardır birde fazla dip sesi var
Yanıtınız için teşekkür ederim.

Kullandıkları tasarım stüdyo kulaklıkları ve HyperX standart tasarımı. Malzeme kalitesi ise bu bütçelerdeki batılı markalardan iyi. Yani dayanıklılık konusunda sorun yaşamazsınız. Pedleri de çıkarılıyor ve bu ürün ATK N9 PRO ile neredeyse aynı olduğundan, HyperX 3 pedleri oluyor. Bunun pedleri de çok satılıyor. Havit de genelde yedek ped satıyor sitesinde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,743
Üyeler
199,218
Son üye
Kinqlao'S

Geri