🔥İndirim HyperX ClutchTM Kablosuz Oyun Kolu 1899 TL

Hocam süpernova ya sırf istasyonu var diye +500 verilir mi? Gereksiz değil mi
Sadece istasyonu artısı yok kaymaz silikon yüzeyi, değiştirilebilir ön yüzü, yerleri değiştirilebilir tuşları ve dongle ile bağladığın zaman tüm platformlarda 1000Hz veriyor. Her gamepad dongle ile bağlasan bile 1000Hz vermiyor sadece PC için veriyor çoğu.

Sadece istasyonu artısı yok kaymaz silikon yüzeyi, değiştirilebilir ön yüzü, yerleri değiştirilebilir tuşları ve dongle ile bağladığın zaman tüm platformlarda 1000Hz veriyor. Her gamepad dongle ile bağlasan bile 1000Hz vermiyor sadece PC için veriyor çoğu.
Şuan 2500tl ama alsammı? Daha ine rmi sadece hikaye oyununda kullanıcam

Şuana kadar dip fiyat 2475 TL gördü o yüzden beklemeni gerektirecek büyük bir indirim olacağını sanmıyorum. İndirim şansımı denemek istiyorum dersen Kasım'a kadar beklemen lazım ama dediğim gibi gene çok düşeceğini sanmıyorum en azından 2475 TL altına.

1757780239667.webp

Uyguna bir kol arıyorum hikaye oyunları için rdr için falan klavye mouse oyanaması cidden yoruyor ama pekte para veresim gelmiyor bu fiyatına kaçmaz mı iyi mi nasıl? Yoksa 400-500 tl ye uygun bir şey mi bakayım
Temudan bulabilirsin. Easymx 15 vardı bir ara 500-600 arası birşeye gelmişti

Şuana kadar dip fiyat 2475 TL gördü o yüzden beklemeni gerektirecek büyük bir indirim olacağını sanmıyorum. İndirim şansımı denemek istiyorum dersen Kasım'a kadar beklemen lazım ama dediğim gibi gene çok düşeceğini sanmıyorum en azından 2475 TL altına.

Alıntıyı görüntüle
Off şu foruma ne zaman girsem iyi bi para kaybediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Temudan bulabilirsin. Easymx 15 vardı bir ara 500-600 arası birşeye gelmişti
Performans ve kalitesi nasıl

O temu indirimi çok önceydi ve o zamandan beri Easysmx satılmadı Temu'da ondan Easysmx alıcaksan ya connectgame'den alman lazım yada yurt dışından. Bende öyleyim insanın aldıkça daha iyisini alası geliyor farkındayım o yüzden gidip en iyi gamepad olarak lanse edilen Flydigi Apex 4'ü kullanıyorum şuan :rolleyes:

Hocam süpernova ya sırf istasyonu var diye +500 verilir mi? Gereksiz değil mi
Arkadaş açıklamış
Alabilirsin. Yurtdışı fiyatı da aynı. Benim alalı baya oluyor 2380e almıştım nerdeyse bi sene olcak yani

Tetik tuşları hariç xboxtan aşağı değil bence

O temu indirimi çok önceydi ve o zamandan beri Easysmx satılmadı Temu'da ondan Easysmx alıcaksan ya connectgame'den alman lazım yada yurt dışından. Bende öyleyim insanın aldıkça daha iyisini alası geliyor farkındayım o yüzden gidip en iyi gamepad olarak lanse edilen Flydigi Apex 4'ü kullanıyorum şuan :rolleyes:
Ahali duysun sizin yüzünüzden durduk yere 2500tl girdi bana şuan

Xboxu yıkar atar. Elimde xbox da var. Xbox pilli ve aşırı ağır. Ayrıca drift sorunu yaşamak çok muhtemel. Onun harici standı var, bataryası hemen şarj olup 9-10saat sunuyor. Halleffect var vs vs. Xbox orj kolunun 2-3 gömlek üzerinde.

Ahali duysun sizin yüzünüzden durduk yere 2500tl girdi bana şuan
1744108849847.webp

Kötü olsa 2 tane almazdım xd

Xboxu yıkar atar. Elimde xbox da var. Xbox pilli ve aşırı ağır. Ayrıca drift sorunu yaşamak çok muhtemel. Onun harici standı var, bataryası hemen şarj olup 9-10saat sunuyor. Halleffect var vs vs. Xbox orj kolunun 2-3 gömlek üzerinde.

Alıntıyı görüntüle
Kötü olsa 2 tane almazdım xd
Elimde bozuk a320 var 300-400 e onu satsam ordan bi fıyat kırpar içimi az rahatlatırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,945
Üyeler
183,922
Son üye
haredur
Geri