Yardım Hyperx mi logitech mi

melihyeni

80+
Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar
Logitech g553 wireless mi almalıyım
Hyperx cloud 2 mi yardımcı olursanız ve nedenini söylerseniz sevinirim

İkiside çok iyi ama ben Cloud 2 seçerim görünümü daha hoşuma gidiyor

Biri 800 diğeri 1300 TL. saçma bir karşılaştırma olur bence.

Oyun için HypreX ama Günlük kullanım ve sağlamlık açısından Logitech

g553 ün rakibi Cloud Alpha S. ve ben olsam Alpha s alırım.

FPS oyunları için HypreX
Günlük Kullanım İçin Logitech

G pro xin rakibi kim oluyor o zaman? Ortalık karıştı iyice :D
g pro x yuvarlak tasarım 553 kare tasarım. Kulak büyüklüğüne göre g pro x i ben hiç beğenmiyorum. Çok fazla iade eden var. Bak Bak klavyede Kulaklıkta HyperX ten şaşmayacaksın... Şimdi hemen sen fanboysun demeye başlarlar. Ben fanboy değilim. Her ürünün kendi dalında iyi ürünleri olduğunu düşünyüorum. Mesela klavye de iki cihan bir araya gelse Hyperx Almam. Klavye de de logitech beğeniyorum. Romer G Switchleri çok iyi bence.

g pro x yuvarlak tasarım 553 kare tasarım. Kulak büyüklüğüne göre g pro x i ben hiç beğenmiyorum. Çok fazla iade eden var. Bak Bak klavyede Kulaklıkta HyperX ten şaşmayacaksın... Şimdi hemen sen fanboysun demeye başlarlar. Ben fanboy değilim. Her ürünün kendi dalında iyi ürünleri olduğunu düşünyüorum. Mesela klavye de iki cihan bir araya gelse Hyperx Almam. Klavye de de logitech beğeniyorum. Romer G Switchleri çok iyi bence.
Kişisel tercih bunlar zaten çoğunluk steelseries arctic kulaklıkları severken ben arctic 5 kullandım pro x e geçince bi kendime geldim hem mikrofon hem ses kalitesi olarak. Pro xle daha hiçbir sorunum olmadı teknoloji şans işi tabii ki. Klavye de ben daha çok vortex markasını çok seviyorum yurt dışındaki. Asıl gerçek kulaklıklar bu stüdyo kulaklıkları ve güzel ses kartı alınca çok iyi oluyormuş tabi kaç bin lira harcamak gerek kim bilir. Klavyede de custom klavyeler tabii ki onlarda en ucuz 3 bin lira :D

Logitech kulaklık kullanmadım şuan cloud 2 kullanıyorum. Kulaklığın yazılım desteği olmasa bile eski bir kulaklık olmasına rağmen piyasada bulunan bir çok kulaklıktan çok daha iyi. FPS tarzı oyunlar için kulaklık arıyorsan ses kasmada çok iyi.

Bu arada cloud 2 ve pro x in padleri aynıymış baktımda ikiside oval

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,455
Üyeler
190,752
Son üye
emyralways
Geri