Komando41.
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,317
win10 minicraft var orjinal hypixel giremiyorum ne yapmam lazım
Bedrock için hypixel yok diye biliyorum.win10 minicraft var orjinal hypixel giremiyorum ne yapmam lazım
sad yeni öğrendim iade edicem galibaBedrock için hypixel yok diye biliyorum.
Bir önceki konunda söylemeye çalışmıştım bedrock versiyonunun kısıtlı olduğunu ama çoktan almıştın :/sad yeni öğrendim iade edicem galiba
Bedrock ile win 10 farklı sürümler değil mi ?Bedrock için hypixel yok diye biliyorum.
anlamadım ne yazkki başka pre serverlere girebilirmiyim win10laBir önceki konunda söylemeye çalışmıştım bedrock versiyonunun kısıtlı olduğunu ama çoktan almıştın :/
Yok aynı şeyler sadece iki şekilde isimlendirilebiliyor, istersen bedrock de istersen win10.Bedrock ile win 10 farklı sürümler değil mi ?
Alt yapıları farklı olduğu için java sürümüyle uyumlu serverlara giremezsin, ancak iki sürümü de destekleyen serverlar (java ve bedrock destekli) var onlarda oynayabilirsin.anlamadım ne yazkki başka pre serverlere girebilirmiyim win10la
teşekkürlerYok aynı şeyler sadece iki şekilde isimlendirilebiliyor, istersen bedrock de istersen win10.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alt yapıları farklı olduğu için java sürümüyle uyumlu serverlara giremezsin, ancak iki sürümü de destekleyen serverlar (java ve bedrock destekli) var onlarda oynayabilirsin.