Rennes
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 12,138
Hocam isterseniz sabah tekrar sorun ama baya yapar yani.başka forumda sıkıntı çıkmaz dıyorlar
Hocam isterseniz sabah tekrar sorun ama baya yapar yani.başka forumda sıkıntı çıkmaz dıyorlar
bi kapı açılıyo başka bi yerden üzerime geri kapanıyo anlamadımki ya ekran kartı alırız işlemci yetmez. psu yetmez neymiş ya :/1050Ti güçlü bir ekran kartı. Yine darboğaz yapacaktır. O ekran kartına GTX 960 önerebilirim. Size her türlü ekstra performans sağlayacaktır. Darboğaz yapsa bile hissettirmeyecektir diye tahmin ediyorum.
peki saolunHocam isterseniz sabah tekrar sorun ama baya yapar yani.
Dostum işlemci ciddi anlamda düşük. Şuanki ekran kartın ve anakartını söylersen daha mantıklı upgrade'ler önerebiliriz. 2020'de 4. nesil ve üstü tercihlerde bulununuz. Hatta 6 falan gayet iyi.bi kapı açılıyo başka bi yerden üzerime geri kapanıyo anlamadımki ya ekran kartı alırız işlemci yetmez. psu yetmez neymiş ya :/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
peki saolun
şuanki kartı satıcam anakartım baya eski 2. nesil desteklıyo :/Dostum işlemci ciddi anlamda düşük. Şuanki ekran kartın ve anakartını söylersen daha mantıklı upgrade'ler önerebiliriz.
i7 2600 iş görmezmiDostum işlemci ciddi anlamda düşük. Şuanki ekran kartın ve anakartını söylersen daha mantıklı upgrade'ler önerebiliriz. 2020'de 4. nesil ve üstü tercihlerde bulununuz. Hatta 6 falan gayet iyi.
Kanka o ekran kartına o işlemci malesef çok hissedilirvalla başlık komık gibi durdufakat ben bu ikiliyle 1080p de oynasam fazla hissedilirmi darbogaz acaba
i5 4.nesille denk bir işlemci. İş görür yani.şuanki kartı satıcam anakartım baya eski 2. nesil desteklıyo :/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
i7 2600 iş görmezmi