cici
80+ Platinum
- Katılım
- 29 Mart 2020
- Mesajlar
- 14,657
- Reaksiyon skoru
- 25,844
Neden bekleyemiyorsunuz ay sonu çıkacak.Zamanim yok bekleyemem![]()
Neden bekleyemiyorsunuz ay sonu çıkacak.Zamanim yok bekleyemem![]()
Yeni çıkacak olanın fiyatı da aşağı yukarı aynı olur ama bariz bir performans farkı olacaktır. Beklemek en mantıklısı.Neden bekleyemiyorsunuz ay sonu çıkacak.![]()
Değer ,ama sana tavsiyem o bütçeyi 9400f e vereceğine 3600 alSelam arkadaşlar. Bu iki işlemci arasinda kaldim. Sizce hangisi. Arada 600tl lik bi fark var. Tşkler.
Sonra yanına bir de 500tl'ye fan alıp soğutmaya çalışsın.Değer ,ama sana tavsiyem o bütçeyi 9400f e vereceğine 3600 al
O konuda öyle ama aynı durum 9400f de de geçerliSonra yanına bir de 500tl'ye fan alıp soğutmaya çalışsın.
Bütçe varsa ben de R5 3600 taraftarıyım ama iyi bir fan almak zorunlu.
Hayır dostum. Bende var ve 70 derecenin üzerine çıktığı nadir oluyor. Hava sirkülasyonu iyi olan bir kasa yeterli.O konuda öyle ama aynı durum 9400f de de geçerli
O ayrı bir konu zaten ama yayın ya da renderda işe yaramıyor ....Hayır dostum. Bende var ve 70 derecenin üzerine çıktığı nadir oluyor. Hava sirkülasyonu iyi olan bir kasa yeterli.
Yarıyorda 75 85 arasıO ayrı bir konu zaten ama yayın ya da renderda işe yaramıyor ....
Bende o taraftayımHaklısın ama 3600'den çok da geri değil render işinde. Lakin yanlış anlaşılmasın bütçe varsa kesinlikle R5 3600 taraftarıyım.
Alıntıyı görüntüle
Zaten 1080P yayın yapamazsın 9400F ile işlemcide HT yok ama 3600'de ise HT var bu da iyi bir şey tabi ama parasını verene.O ayrı bir konu zaten ama yayın ya da renderda işe yaramıyor ....
bütçe sıkıntınız yoksa 9400F tabii kiSelam arkadaşlar. Bu iki işlemci arasinda kaldim. Sizce hangisi. Arada 600tl lik bi fark var. Tşkler.