Neler Yeni

Çözüldü✓ i5 1135g7 işlemci mx450 ekrankartı

rescue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
utku ulu
i5 1135g7 işlemci mx450 ekrankartı olan bi laptop buldum genel olarak video izlemek filim izliemek için kullanıcam ama arada mini oyunlar lol tft gibi oyunları oynatır mı 8 gb ram i var alınca 16 yapıcam bilgisayar

MSI Modern 14 Yardımcı olur musunuz

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,626
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
i5 1135g7 işlemci mx450 ekrankartı olan bi laptop buldum genel olarak video izlemek filim izliemek için kullanıcam ama arada mini oyunlar lol tft gibi oyunları oynatır mı 8 gb ram i var alınca 16 yapıcam bilgisayar

Oynatır ayrıca 16 yaparsanız güzel olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca ürün linki atma şansınız var mı?

rescue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
utku ulu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oynatır ayrıca 16 yaparsanız güzel olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca ürün linki atma şansınız var mı?
kurumsal internette olduğum için sitelre giriş yapamıyorum ama modeli MSI MODERN 14 B11SBL-473XTR

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,626
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Hocam alacağınız ürün 2. el sanırım dediğiniz laptopun satışı yok galiba. Varsa bile mx450 olmayan versiyonu.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,626
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
evet hocam oyun performansı ile ilgili bir bilgi bulabildinizmi
Hocam bakmadım da Lol valo tft tarzı oyunlar oynarsınız ayrıca bütçeniz nedir? Birde ne kadara alacaksınız o laptopu. Belki bütçenize göre bir konu açarsınız arkadaşlar daha iyisini önerirler laptoplar hakkında bilgim yok ama dediğim gibi lol valo tft cs falan oynarsınız arkadaşımda bir nesil düşük işlemcili laptop var o 60FPS üstü oynuyor saydığım oyunları hatta belki daha yüksektir emin değilim.

rescue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
utku ulu
öyle ağam şaham bi bütçem yok o yüzden ortalama şık duran bi pc baktım
Hocam bakmadım da Lol valo tft tarzı oyunlar oynarsınız ayrıca bütçeniz nedir? Birde ne kadara alacaksınız o laptopu. Belki bütçenize göre bir konu açarsınız arkadaşlar daha iyisini önerirler laptoplar hakkında bilgim yok ama dediğim gibi lol valo tft cs falan oynarsınız arkadaşımda bir nesil düşük işlemcili laptop var o 60FPS üstü oynuyor saydığım oyunları hatta belki daha yüksektir emin değilim.
10k 12k filan bütçe o yüzden konu açmadım millet yorulmasın diye o paraya laptop zor ( kasam var zaten sadece taşınabilir olsun kampa giderken arkadaşıma giderken yanıma alabileceğim bi cihaz olsun istiyorum basit oyunları oynatsa yeter zaten kasa al demeyin gören olursa :D )

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,626
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
öyle ağam şaham bi bütçem yok o yüzden ortalama şık duran bi pc baktım

10k 12k filan bütçe o yüzden konu açmadım millet yorulmasın diye o paraya laptop zor
Orası öyle de bilgili olanlar var hocam yardımcı olurlar illaki.

rescue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
utku ulu
Top Bottom