lappelduvide
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,753
daha önce dengelide 4 ghz üstüne çıkıyordu fakat bugün farkettim 3.9 çalışıyor en fazla nedeni nedir
Boost hıza ihtiyaç olduğunda çıkar ayrıca neden yükskek performansa çekmiyorsunuz kiAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
daha önce dengelide 4 ghz üstüne çıkıyordu fakat bugün farkettim 3.9 çalışıyor en fazla nedeni nedir
Performans cekirdegi ve normal çekirdek var. Tüm çekirdekleri kullandığı zaman 4.4 ghz hıza çıkamıyor.Boost hıza ihtiyaç olduğunda çıkar ayrıca neden yükskek performansa çekmiyorsunuz ki
Boost hıza ihtiyaç olduğunda çıkar ayrıca neden yükskek performansa çekmiyorsunuz ki
god of war oynuyorum mesela 3.9 en fazlaİ5 12400f kullanıyorum. Tekli çekirdek gerektiren oyun ve uygulamalarda 4.4 ghz oluyor ama çok çekirdek gerekirse 3.9 ghz oluyor.
Tek çekirdek gerektiren işlem yap ve sonucu buraya yazabilir misin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Performans cekirdegi ve normal çekirdek var. Tüm çekirdekleri kullandığı zaman 4.4 ghz hıza çıkamıyor.
valoda denegod of war oynuyorum mesela 3.9 en fazla
Normal bir durum. Aaa oyun ve coklu çekirdek kullaniyor. Lol tarzı oyunda 4.4 olması lazım.god of war oynuyorum mesela 3.9 en fazla
e dostum ben zaten öyle bişi demedim zaten gertekirse kulanır dedim aynı şeyi söylemiş oldunİ5 12400f kullanıyorum. Tekli çekirdek gerektiren oyun ve uygulamalarda 4.4 ghz oluyor ama çok çekirdek gerekirse 3.9 ghz oluyor.
Tek çekirdek gerektiren işlem yap ve sonucu buraya yazabilir misin?
Performans cekirdegi ve normal çekirdek var. Tüm çekirdekleri kullandığı zaman 4.4 ghz hıza çıkamıyor.
Aynı şey değil. Tüm çekirdekleri kullanırken istese dahi çıkamaz. Performans çekirdeği 4.4 ghz görür ama çoklu çekirdekte 3.9 ghz olarak kalır.e dostum ben zaten öyle bişi demedim zaten gertekirse kulanır dedim aynı şeyi söylemiş oldun
bu işlemcide sadece performans çekirdeği var. verim çekirdeği bulunmuyor.Aynı şey değil. Tüm çekirdekleri kullanırken istese dahi çıkamaz. Performans çekirdeği 4.4 ghz görür ama çoklu çekirdekte 3.9 ghz olarak kalır.
anakart nedir? h610 veya düşük vrm li 760 çipsetli ise çıkmayabilir.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
colorful b760m-kbu işlemcide sadece performans çekirdeği var. verim çekirdeği bulunmuyor.
anakart nedir? h610 veya düşük vrm li 760 çipsetli ise çıkmayabilir.
sorun anakart gibi görünüyor. düşük kalitede anakartlarda işlemciler turbo frekansa çıkmakta zorlanıyorlar.colorful b760m-k
İşlemcinin tüm çekirdekler aktifken çıkabileceği maksimum hız 4GHz, bu hızı boşta geçebilir ama yükte tüm çekirdekleri kullanacağı için geçemez. Anormal bir durum yok yani.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
ne önerirsin anakartsorun anakart gibi görünüyor. düşük kalitede anakartlarda işlemciler turbo frekansa çıkmakta zorlanıyorlar.