söylediğin kelimelerde argo yok fakat kurduğun cümlelerden gergin olduğun çok belli kanka sanada iyi forumlar ben kaçtımYanlışı belirtmek mi gerginlik? Bir tane agresif lafımı bulamıyorum? Aslında yazılanın cevabı bu:
Teşekkür ederim hocam. Hayır aslında gerginlikle alakası yok, ama salakça bir yorum gördüğümde sinir oluyorum doğrusunu açıklıyorum. Size de iyi forumlarsöylediğin kelimelerde argo yok fakat kurduğun cümlelerden gergin olduğun çok belli kanka sanada iyi forumlar ben kaçtım![]()
Link atar mısınız?Eski 8500tl fiyatına alınırdı ama rtx2060 için 10300tl çok fazla para gamegaraj da indirimde 11k ya rtx3060lı sistem alınıyor
İşte tam okumuyolar direk atlıyolarKankam yanlis anlamisin attigi sistemin islemcisini demis 3060a darbogaz yapar 3600
Mesaj otomatik birleştirildi:
Geçen haftasonu indiriminde vardı 11bine rtx3060lı sistem bu hafta 12.200e var illa bulunur bu fiyata bu sistem alınmazTeşekkür ederim hocam. Hayır aslında gerginlikle alakası yok, ama salakça bir yorum gördüğümde sinir oluyorum doğrusunu açıklıyorum. Size de iyi forumlarParçalardan anlamayıp, bir şey biliyormuş gibi yazan misali.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Link atar mısınız?