i7 10700k 3070 ikilisi

farukboylugx

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
228
sizce birbirini tamamlıyormu beklemeye değermi

10700K çok güçlü bir Işlemci, uyum sağlar. 2K Monitörünüz var ise ve 3080 alabiliyorsanız 3080 almanızı öneririm.

10700K çok güçlü bir Işlemci, uyum sağlar. 2K Monitörünüz var ise ve 3080 alabiliyorsanız 3080 almanızı öneririm.
3080 çok pahalı maalesef şu an için imkansız duruyor inno3d felan minumun 7500tl olur ama ben 6000tl verebilirim maksimum

Bu ikiliye geçmeyi düşünüyorum. Sorun çıkaracağını sanmam şimdiden hayırlı olsun...

Bu ikiliye geçmeyi düşünüyorum. Sorun çıkaracağını sanmam şimdiden hayırlı olsun...
Tesekkur ederim bende cok arastirdim guzel bir monitörle taçlandımı bu iş tamamdır sizde umarim en kısa zamanda sisteminizi yükseltirsiniz

1080p de besleyemeyebilir ama 3070 alan kişi bir zahmet 2K da oynasın :D.

Su anda 4.8mhz de ilerde 5.0 yapacagim forumdakilerin yardimiyla umarim vir sorun cikmaz
Çıksa bile 4.8 bile yeterli. Bu arada şu an hangi ekran kartı takılı diyeceğim yoksa APU mu?
Post automatically merged:

ve anakart ne?

Çıksa bile 4.8 bile yeterli. Bu arada şu an hangi ekran kartı takılı diyeceğim yoksa APU mu?

ve anakart ne?
şu an ekran kartı takılı değil dahili gpu ile kullanıyorum

ve anakart ne?
anakart msı z490 gaming plus

Geri