Neler Yeni

Çözüldü✓ i7-10700K ile Sistem Toplama

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
DONANIM ARŞİVİ İNTEL 10700K İŞLEMCİ RAMPAGE KARBON FİBER KASA ASUS ROG STRİX Z490-5 ANAKART FSP HYDRO 700W 80 PLUS POWER SUPPLY XPG SPECTRİX D41 8GB RAM MSİ NVİDİA GFORCE GTX 1660 GAMİNG Z EKRAN KARTI XPG SPECTRİX M2 SSD SAMSUNG 860 EVO SSD XPG LEVANTE 240 ARGB SIVI SOĞUTMA RAMPAGE SMK R12 HAWKER mouse RAMPAGE KB-R73 KLAVYE RAMPAGE TYPHOOH KULAKLIK SAMSUNG LC24RG50FQMXUF 24 114HZ MONİTÖR BU PARÇALARLA BİLGİSAYAR TOPLARMISIN
Abdullah abiden mesaj geldi fiyatı ne kadar olsun diye soruyor

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Dostum bence 8gb ram'i 16 yapmaya çalış. 8 gerçekten artık çok az.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Adam A0.5 Türkçe'yi icat etmiş. Lütfen Caps Lock kapa ve daha anlaşılır şekilde yaz. Sonra bize sistemin amacını ve bütçeni söyle. Bence o zaman yardımcı olabiliriz.

bunto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
bunto
bende bu parçalarla bilgisayar toplamak istıyom

ekremabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Burak

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Hocam keşke YouTube kanalının öyle bir bütçesi olsaydı da herkesin istediği sistem toplanabilseydi. Ayrıca caps lock forum üyelerini rahatsız ediyor olabilir ve fikirlerini beyan edebilirler. Buna niye tepki gösterdin ki?
Dostum öyle bir bütçesi olmayabilir ama Abdullah abinin bir sözü var; "Bana ulaşmak isteyenler forumlardan ulaşabilirler, forumda çok aktifim bana oradan ulaşabilirsiniz." tarzında bir söz. Demekki arkadaşımız da ona forumdan bu şekilde ulaşmak istemiş. Forum kültürünü bilmiyor olabilir? Zaten hesabı da dün açmış. Bu da ilk konusu. Hemen yargılamamalısınız. Caps Lock ile yazmasına ben de karşıyım size haksızsınız demiyorum ama zaten bir kişi yazmış Caps Lock kullanmayın diye. Neden 3 tane 5 tane daha yazılıp konu kirletiliyor? Tatlı bir dille "dostum caps lock lütfen kullanma. Düzenli ve noktalama işaretlerine uygun bir şekilde yaz." diyebilirsiniz. Tepkim bu yüzdendi.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
DONANIM ARŞİVİ İNTEL 10700K İŞLEMCİ RAMPAGE KARBON FİBER KASA ASUS ROG STRİX Z490-5 ANAKART FSP HYDRO 700W 80 PLUS POWER SUPPLY XPG SPECTRİX D41 8GB RAM MSİ NVİDİA GFORCE GTX 1660 GAMİNG Z EKRAN KARTI XPG SPECTRİX M2 SSD SAMSUNG 860 EVO SSD XPG LEVANTE 240 ARGB SIVI SOĞUTMA RAMPAGE SMK R12 HAWKER mouse RAMPAGE KB-R73 KLAVYE RAMPAGE TYPHOOH KULAKLIK SAMSUNG LC24RG50FQMXUF 24 114HZ MONİTÖR BU PARÇALARLA BİLGİSAYAR TOPLARMISIN
BABAYİĞİT SAKİN, neden bu parçaları istiyorsun ki? Aynı fiyatlara belki daha iyisi vardır.

Has4nGodEx

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Hasan Acar
Dostum bence 8gb ram'i 16 yapmaya çalış. 8 gerçekten artık çok az.
Burdan bi tek ona mı takıldın? Adam 10700k ya Asus ROG Strix Z490 anakart alıyor 8GB ram + " em es ay geyming x " 1660 kullanıyor. :D

Reis bi de adam toplamış zaten. Hani iş de dese "3600+1660 lı sistem gelirse mutlu olurum" neyse de adam direk kulaklığa kadar söylemiş. Abdullah abilik bi şey kalmamış ki. :D

ekremabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Burak
Dostum öyle bir bütçesi olmayabilir ama Abdullah abinin bir sözü var; "Bana ulaşmak isteyenler forumlardan ulaşabilirler, forumda çok aktifim bana oradan ulaşabilirsiniz." tarzında bir söz. Demekki arkadaşımız da ona forumdan bu şekilde ulaşmak istemiş. Forum kültürünü bilmiyor olabilir? Zaten hesabı da dün açmış. Bu da ilk konusu. Hemen yargılamamalısınız. Caps Lock ile yazmasına ben de karşıyım size haksızsınız demiyorum ama zaten bir kişi yazmış Caps Lock kullanmayın diye. Neden 3 tane 5 tane daha yazılıp konu kirletiliyor? Tatlı bir dille "dostum caps lock lütfen kullanma. Düzenli ve noktalama işaretlerine uygun bir şekilde yaz." diyebilirsiniz. Tepkim bu yüzdendi.
Peki uzicim kusura bakma ben caps kapa yazdığımda diğerleri daha yazmamıştı en azıdan ben görmemiştim. Ben düzgün bir dille söyledim zaten. Ayrıca sadece Abdullah abiye ulaşmak istiyorsa kendisine özelden yazabilir. Evet belki dün açtı hesabı fakat hiç dikkat ettin mi bilmiyorum sayfanın en başında nasıl konu açılmasını söyleyen bir yazı var. Neyse, iyi günler dilerim.

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Peki uzicim kusura bakma ben caps kapa yazdığımda diğerleri daha yazmamıştı en azıdan ben görmemiştim. Ben düzgün bir dille söyledim zaten. Ayrıca sadece Abdullah abiye ulaşmak istiyorsa kendisine özelden yazabilir. Evet belki dün açtı hesabı fakat hiç dikkat ettin mi bilmiyorum sayfanın en başında nasıl konu açılmasını söyleyen bir yazı var. Neyse, iyi günler dilerim.
Biliyorum zaten ben konuyu mantıklı bulmuyorum ama empati yaptım. Hepimiz her zaman herşeyi dört dörtlük yapamıyoruz. Bu ilk konusunda başına gelir ama ikincisinde belki düzeltir mesela. Problem yok benim için. ;) Piyango sana çıktığı için özür dilerim bu arada lafı ortaya atmak istemiştim. Teşekkür ederim, sana da iyi günler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Burdan bi tek ona mı takıldın? Adam 10700k ya Asus ROG Strix Z490 anakart alıyor 8GB ram + " em es ay geyming x " 1660 kullanıyor. :D

Reis bi de adam toplamış zaten. Hani iş de dese "3600+1660 lı sistem gelirse mutlu olurum" neyse de adam direk kulaklığa kadar söylemiş. Abdullah abilik bi şey kalmamış ki. :D
Açıkçası bir süredir piyasayı çok takip edemiyorum. O yüzden çok hakim değilim anakart konularına falan. Ama 8GB gözüme çok takıldığı için onu belirtmek istedim :D

Top Bottom