Neler Yeni

Yardım iade değişim seçimi itopya

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
401
İsim
murat
merhabalar elimde gigabyte g24f-2 monitörü vardı. ürünü servise yolladım panel arızası veriyordu büyük ihtimalle değişim kararı çıkacak. ben bu sırada fazladan bi monitör aldım. ürünü değişim yerine para iadesi seçme şansım var mıdır? ürün şu anda yetkili serviste karar henüz çıkmadı. yoksa ürünü teslim alıp ikinci elde mi satayım

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
merhabalar elimde gigabyte g24f-2 monitörü vardı. ürünü servise yolladım panel arızası veriyordu büyük ihtimalle değişim kararı çıkacak. ben bu sırada fazladan bi monitör aldım. ürünü değişim yerine para iadesi seçme şansım var mıdır? ürün şu anda yetkili serviste karar henüz çıkmadı. yoksa ürünü teslim alıp ikinci elde mi satayım
Hocam öncelikle

1- Ürünü elden mi teslim aldınız?
2- Ürünü ne kadar süre kullanıp gönderdiniz?

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
401
İsim
murat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam öncelikle

1- Ürünü elden mi teslim aldınız?
2- Ürünü ne kadar süre kullanıp gönderdiniz?
ürünü henüz teslim almadım hala yetkili serviste ilk etapta alırken de İnternet üzerinden almıştım
geçen sene Eylül ekim gibi almıştım yaklaşık 1 sene kullanıp gönderdim

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
ürünü henüz teslim almadım hala yetkili serviste ilk etapta alırken de İnternet üzerinden almıştım
geçen sene Eylül ekim gibi almıştım yaklaşık 1 sene kullanıp gönderdim
Hocam eğer öyleyse para iadesi olacağını sanmıyorum. Para iadesi durumu bildiğim kadarıyla ürünü aldığınız ilk 2 hafta için geçerli. Daha sonrası için en fazla değişim yaparlar sanıyorum.

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
401
İsim
murat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam eğer öyleyse para iadesi olacağını sanmıyorum. Para iadesi durumu bildiğim kadarıyla ürünü aldığınız ilk 2 hafta için geçerli. Daha sonrası için en fazla değişim yaparlar sanıyorum.
teşekkür ettim hocam

Top Bottom