Neler Yeni

İade edip tekrardan aldığım monitörde ölü piksel sıkıntısı

Violynn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
Efe
Discord
.violynn
msi 27 inc G272QPF E2 2K monitör almıştım, ekranın ortasında ölü piksel çıkmıştı bir tane. iade edip tekrardan aynı monitörü aldım ve yine ölü piksel var fakat hafif sol tarafta kalıyor yine. iade etmeli miyim sizce? daha bugün elime ulaştı.

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Ertuğrul
msi 27 inc G272QPF E2 2K monitör almıştım, ekranın ortasında ölü piksel çıkmıştı bir tane. iade edip tekrardan aynı monitörü aldım ve yine ölü piksel var fakat hafif sol tarafta kalıyor yine. iade etmeli miyim sizce? daha bugün elime ulaştı.
Rahatsız etmiyorsa geri satma planın yoksa dursun sktiret

Violynn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
Efe
Discord
.violynn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rahatsız etmiyorsa geri satma planın yoksa dursun sktiret
yani hocam bilmiyorum bu modelde mi sıkıntı var, bi öncekinde aldıktan 1 hafta sonra falan olmuştu şimdi kurduğum gibi baktım. muhtemelen iade ederim çünkü iade hakkım var sonuçta daha sonradan çıksa sıkıntı olmazdı belki ilerde satarım falan kendimizi garantiye alalım

TayyarCR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
yolcu arslan
Rahatsız etmiyorsa etme tabi. Ben bazen bakıyorum en ufak deformede ürün iade edenler var. Çok yazık vet hakkkınız ama 2 kere düşünün.
Misal geçen sene 110bine dizüstü aldım asus üst tuşlardan biri kopuk geldi.
Şimdi onun için iade mi edeyim.

Belki bana gelecek ürün daha az ömürlü olacak bunu bilemem. Ufak şeylere takılmayın satıcıyıda kendinizide düşünün.. Ekran aldın diyelim ayağının teki çizik barizde belli oluyor kırık olmadıktan sonra değiştirmenin ne mantığı var.

Transcontinental

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Mahir
bende de 27 inc 2k monitör var. Ölü piksel olduğunu 2 ay sonra fark etmiştim. 2 senedir felan kullanıyorum özellikle beyaz ekran açıp o bölgeye bakmadığın sürece görülmüyor. Ama sana kalmış tabi içine sinmezse iade et.

Violynn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
Efe
Discord
.violynn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rahatsız etmiyorsa etme tabi. Ben bazen bakıyorum en ufak deformede ürün iade edenler var. Çok yazık vet hakkkınız ama 2 kere düşünün.
Misal geçen sene 110bine dizüstü aldım asus üst tuşlardan biri kopuk geldi.
Şimdi onun için iade mi edeyim.

Belki bana gelecek ürün daha az ömürlü olacak bunu bilemem. Ufak şeylere takılmayın satıcıyıda kendinizide düşünün.. Ekran aldın diyelim ayağının teki çizik barizde belli oluyor kırık olmadıktan sonra değiştirmenin ne mantığı var.
bir önceki çok ortadaydı ve aşırı göz alıyodu herhangi bir oyunda gök yüzüne bakınca vs baya belli ediyodu kendini şu anki daha solda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,082,475
Üyeler
172,097
Son üye
Nosteam
Top Bottom