İade Süreci

Sami

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
301
Arkadaşlar sistemi parça parça topluyorum ve çalışıyor mu diye deneme fırsatım olmuyor. Sorum şu ben sistemi tam olarak 3 hafta sonra toplayacağım ve herhangi bir çalışmayan parça olursa ne yapmalıyım ? İade kabul ederler mi ?

Arkadaşlar sistemi parça parça topluyorum ve çalışıyor mu diye deneme fırsatım olmuyor. Sorum şu ben sistemi tam olarak 3 hafta sonra toplayacağım ve herhangi bir çalışmayan parça olursa ne yapmalıyım ? İade kabul ederler mi ?
Aldığın ssatıcılara sormalısın yada alırken yazması gerekiyor son iade tarihi

• Beğen
Reaksiyonlar: Sami
Satan magaza ile iletisime gec iade talep et iade etmezlerse tuketici haklarina sikayet edersiniz

her parçanın kutusunu açarken vidoya kaydedin hatta montaj yaparkende kaydedin ki kabul etmediğiklerinde kanıtınız olsun mesela benim arkadaşım 1600af almıştı sözde 14nm göndermişler arkadaşım açarken vidoya çektiği için geri alıp 12nm gönderdiler

• Beğen

Sıkıntı yaşarsın dostum. Hepsini birden alma imkanın varsa öyle yap. O şekil imkanın yoksa deneyecek bir yer bulmaya çalış.Kim olursa olsun satışının üzerinden 3 hafta geçtikten sonra iade almaz.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,779
Üyeler
190,639
Son üye
vedobaba58
Geri