Yardım İadem kapidanmi alınacak?

.Ardaa

80+ Silver
Reaksiyon skoru
595
İade talebi oluşturdum baktığım kadarıyla mngnin getirdiği kargolar kapıdan alinacakmis ama bugün gelen vesayre olmadı bunu tam nasıl anlayabilirim amazonda böyle yazmakta veya Amazon destek numarası varmıdır?

Ekler

• IMG_20241202_171049.jpg
    IMG_20241202_171049.jpg
    355.6 KB · Hit: 67
Üst kısımda sizin teslim edeceğiniz yazıyor altta da iade kodu yani siz teslim edeceksiniz

sadece kolay gelsinde kapıdan teslim alma var diye biliyorum. mngde şubeye gidip teslim etmeniz lazım

İade talebi oluşturdum baktığım kadarıyla mngnin getirdiği kargolar kapıdan alinacakmis ama bugün gelen vesayre olmadı bunu tam nasıl anlayabilirim amazonda böyle yazmakta veya Amazon destek numarası varmıdır?
Mng kargolarında mecburen şube teslimi var yani adresden direk aldıklarını görmedim. Bende hep öyle oldu.
Kolay gelsin varsa iade seçeneklerinde onu seç adresten almışlardı benim iademi.

Hocam iade yaparken kargo firması seçeneği verdi mi size ? Kolay gelsin kapıdan alıyor ama MNG için şubeye gitmelisiniz. Zaten arkadaşlar yazmışlar.

Geri