Yamaha MT-09
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 257
zamanında aşk acısı çeken abilere ''ya abi başka kızmı yok allah aşkına'' diyen veletler şimdi seni çok iyi anlıyor abi XD
senin bu lafına karşı ciddi söylüyorum benim bir kriterim yok sadece 160-165 50-60kg olsa yeterValla ben kızıl saçlı beyaz tenli 1.65 kız olmadığı sürece aşk acısı çekmem
Bu nasıl kriter bari kız olsun ve nefes alsın deseydin hocam o kriterlere ne oldusenin bu lafına karşı ciddi söylüyorum benim bir kriterim yok sadece 160-165 50-60kg olsa yeter
Seni bilioz canımValla ben kızıl saçlı beyaz tenli 1.65 kız olmadığı sürece aşk acısı çekmem
Şunu nasıl yapıyorsunuz hocam ya hiç mi aşık olmadınızValla kraliçesini 3 saatte unutuyorum bana işlemiyor.
Valla her seferinde aşık oldum sanıyorum herhalde hiç kimseye aşık olmadım bu kadar kısa sürede unutabildiğime göre. Ama gerçekten çok seçici ve içten seviyorum olmayınca peşine de dusmuyorum.Şunu nasıl yapıyorsunuz hocam ya hiç mi aşık olmadınız
Günümüz insanının en çok’ta ergenlerin en büyük sorunlarından biri bu karşı cinse karşı her duyguyu aşk sanıyorlarŞunu nasıl yapıyorsunuz hocam ya hiç mi aşık olmadınız
dedikleriniz doğru olabilir peki hoşlantı ile aşkın farkı ne size göre meselaGünümüz insanının en çok’ta ergenlerin en büyük sorunlarından biri bu karşı cinse karşı her duyguyu aşk sanıyorlar
Oysaki sadece karşı cinsten ilgi,sevgi vs. görmeye aşılıyorlar ve o bırakınca’da onun ilgisi olmadan yapamam yerine aşk diyorlar veya başka bir şey ama günün sonunda aşk diyorlar ki muhtemelen sizde öyle yapıyorsunuz
Kısaca 2 flört edince hemen aşk oldum diyorsunuz yani içimdekileri buraya dökemiyorum ban yememek için ama nasıl ülke olduysak maşallah herkes ilk görüşte aşk oluyor sözde
Aşk falan değil sizinki aşk sandığınız gibi bir şey değil hoşlanmak ile aşk aynı şey değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Gerçekten yazık günümüzde Aşk kelimesi anlamını ne kadar yitirmiş
dedikleriniz doğru olabilir peki hoşlantı ile aşkın farkı ne size göre mesela