İçimi dökmek istiyorum

Reaksiyon skoru
30
Merhaba, konuşup içimi dökebileceğim hiç kimse yok. Sadece burası var. Öncelikle hayatımda iyi giden hiç bir şey yok. Öyle ufak meseleleri dert edinip hayatım kötü diyenlerden değilim. Hayatım gerçekten çok kötü. Her geçen gün daha da kötü oluyor. Çalıştığım yerde hep eziliyorum. Sürekli hedef gösteriliyorum. sürekli üzerime geliniyor. 110 kişi var ve sanki günah keçisiyim. Bir iş doğru da olsa yanlışta olsa bir ton laf sürekli bi Ben haklıyım. ederim tutunacak bir dalım yok. Haklı olduğum için ve sesimi çıkaramadığım için çok zoruma gidiyor. İşin daha da Sanki işler benim yüzümen aksıyormuş gibi Sanki benim yüzümden laf yemişler algısı oluşuyor. İşten çıkıp yenik düşmek istemiyorum. İşe devam ettikçe daha da üzerime geliyolar. Zaten çok stresli bir hayatım var. Mobbing derken bu çok başka bir şey yani ne yaparsam yapayım batıyor. Özgüvenim zaten yoktu şimdi daha da kötü oldu. Hiç bir şeye cesaretim yok

Son düzenleme:
Hocam işi bırakın sizi çok yıpratıyorsa memlekette iş mi bitti mobbing zaten yasak değil mi şikayet edin yetkili yerlere başka aklıma bir şey gelmiyor

Sakinliğini koru senin yaşadığın durumun bir benzerini yaşadım sesini çıkart bağırma ama konuş ifade et kendini abartmadan iş bittikten sonra telefonu kapatabilirsin ben 3-4 hafta boyunca arandıktan sonra eve gelince telefonu kapadım Mobbing konusuna gelince sağlam tanıkların var şikayet edebilirsin ve ayrıca farklı iş fırsatlarını değerlendirebilirsin bazı yerler çok yorucu olsa da en azından psikolojin daha iyi olur.

Başka işe geçebilirsin aslında ama acımasız yerler çok bi şey değişirmi bilmiyorum ve tabi tekrardan iş bulmakta kolay olurmu?

Sakinliğini koru senin yaşadığın durumun bir benzerini yaşadım sesini çıkart bağırma ama konuş ifade et kendini abartmadan iş bittikten sonra telefonu kapatabilirsin ben 3-4 hafta boyunca arandıktan sonra eve gelince telefonu kapadım Mobbing konusuna gelince sağlam tanıkların var şikayet edebilirsin ve ayrıca farklı iş fırsatlarını değerlendirebilirsin bazı yerler çok yorucu olsa da en azından psikolojin daha iyi olur.
Ben işimi hakkıyla yapıyorum ama genelde bir şey buluyorlar

Herkesin hayatı öyle yani kimse dört dörtlük değil ama şartlarını sen bir tık daha iyi yapabilirsin. Bazen dikine git kimseye muhtaç değilsin en kötü işi bırakırsın sanki iş mi yok biraz takılırsın başka bir işe girersin.

Geri